11. Den bästa grönsaken är ju som vi alla vet…

Chips.  

Nä okej, enough med chips-skämten nu. Tomat är väl egentligen en frukt så det är väl uteslutet, men annars skulle jag ha sagt det. Har alltid tomater hemma - de funkar ju liksom till allt. Tomat och svartpeppar är ju det godaste pålägget till exempel. Men tillbaka till grönsakerna då. Jag tror jag säger ROTSAKER. Älskälskälskar rödbetor och kålrötter och palsternackor och batat och morötter och hela fadirullan. Tyvärr är jag allergisk mot morot när den är rå men kokt eller ugnsrostad, mmmmm. Och rödbetor, alltså skulle jag bara få äta en matkombination resten av livet skulle jag ta rödbetor och chevré (skulle ändå ta chips och dipp, LOL).

Nu kom jag visserligen på att majs är skitgott och lök är väl kanske också en grönsak och lök är ju livsnödvändigt. Och spenat! Spenat är bra. Och paprika! Jävlar, vad svår fråga det här var. Alla grönsaker är bra! MVH vegetarianen

PS Okej, alla grönsaker är inte bra, har väldigt svårt för aubergine pga bajskonsistens och ärtor för att de smakar för grönt.

SJUKT jobbig fråga det här alltså.