Cravings

Visst var det så det hette en gång i tiden under modebloggarnas guldålder? Hur som helst, nu har jag insett att jag MÅSTE (i ordets lösaste bemärkelse, skulle välja mycket annat före detta, typ luft) ha en ny soffa. Min nuvarande soffa är jätteskön men så nedsutten och sönder att det guldiga paisley-mönstret inte väger upp det längre.  Den här nya soff-hetsen började redan i våras när jag såg den perfekta rosa soffan på loppis i Vasa och inte köpte den. Grämer mig fortfarande och grips stundtals av obändlig lust att köra till Vasa och se om den finns kvar, men det är den nog inte. Så, nu har jag inlett jakten på ett substitut. En ny soffa. Min nya soffa ska va:1. Bekväm 2. Tresitsig 3. Färgglad (eller färg- i alla fall) 4. Gärna på träben, men ej ett krav 5. Rundad i hörnen, men ej heller krav

Min nya soffa ska inte vara

1. Av läder 2. Vit eller nittiotalsblommig 3. Ny 4. Sådär stor och L-formad och amerikansk 5. Skarp och obekväm

Har Du en soffa som uppföljer dessa kriterer? Hör av Dej! Lovar att ge soffan ett bra hem.