Veckans skiva

Beatrice-Eli-Die-Another-Day-2014-1200x1200 Den här senaste månaden har jag lidit av följande; mördar-mensvärk, ryggskott, ögoninflammation och nu då - post-visdomstandsutdragningsvärk. Börjar bli trött på att skriva om olika krämpor jag har, men jag har inte så mycket annat att skriva än att jag har jätteont i käften. Drog alltså ut två visdomständer i tisdags och det är inte så roligt som en kunde tro. Så idag skriver jag inget om min kropp utan idag utnämner jag Beatrice Elis brand spanking new skiva Die Another Day till veckens skiva. FÖRSTÅS. Hon är så jävla bra, känns som att jag väntat på den här skivan i evigheter (men i verkligheten är det bara två år, sen hennes EP kom). Gillar du pop, gillar du feminism och gillar du.. typ.. jag vet inte, ööh,  LIVET så gillar du den här skivan.

Ikväll är det premiärträff för vår nya HBTQI-ungdomsgrupp här i nejden. Om du är, eller känner nån som är, typ tonåring, identiferar sig HBTQI-igt och vill träffa likasinnade och sådär, kom ikväll! Klockan 18:00 på After Eight, Storgatan 6, Jakobstad, Österbotten, Finland, Världen, Universum.

Nu ska jag gå och köpa mera värkmedicin. För.. Ja. Ni vet.