Bra vecka

3 Den braiga veckan började redan i fredags förra veckan, då jag hade en skitkul utekväll med bl a Ronja, CV och Nikko. Vi dansade och drack drinkar som det inte fanns nån morgondag. Det fanns det knappt heller, för dagen efteråt mådde jag så bajs att jag ville dö lite. Men det gjorde jag inte, istället gick jag på fest och var sktittråkig nykter bland alla fulla människor. OBS tycker inte att alla nyktra människor är tråkiga, tvärtom, men jag är fruktansvärt tråkig om JAG är nykter, bakfull och trött. Inget får i gång mig.

6

Den här veckan kom min Back-väska! Öppnade det lilla paketet medan jag nynnade Have Yourself a Merry Little Christmas. Ska inte köpa något så här dyrt och tämjeligen onödigt på åtminstone ett år, det lovar jag.

 

2

Tog en Dagens outfit-bild med mina nya baby. Reflex-väskor + finländskt kaamos = det här. Älskar min nya väska hämninglöst och känner att min fäshjön-termomter stiger flera grader varje gång jag svänger den över axeln.

4

 

Sen har jag förstås jobbat den här veckan, bl a med Malin.

5

Vaknat till det här. Känns ju tryggt.

 

 

 

7

Nätterna har jag tillbringat med X-files (eller Planet Earth, (som jag hittade för två euro på loppis i veckan, också en orsak till denna veckas braighet) när det blivit för läskigt) tredje säsong. Alltså Mulder <3 , alltså Scully <3. Jag har ju också sovit om nätterna, men kanske inte så mycket som jag borde.

Sen har jag nästna klart alla julklappar och de jag inte har klara räknar jag med att få klara i helgen, för imorgon åker jag ner till Åbo för terminens sista LittSkap-helg. Är så sjukt peppad, missade ju förra helgen pga ryggskott, så kan inte vänta tills jag får träffa alla mina skrivande kompsiar igen. Plus att jag ska åka tåg och bo hotell som värsta rika människan, så jag är nöjd. MOT ÅBO!