To all u lovers out there

Jag hatar er. Från att ha blivit väckt på ett mycket obehagligt sätt halv fyra i morse, via febern och en hund som smet ur hagen, till en ensam afton i ett tomt och mörkt hus med en fisande hund & min egen paranoia som enda sällskap, så har detta varit den värsta alla hjärtans dag jag kan minnas. Hoppas era var bättre, för under min fernissa av människoförakt tycker jag nog om valda delar av er.

Är verkligen supercranky idag, men Per Gessle hade rätt (haha, en mening jag aldrig trodde jag skulle skriva); alla känslorna kommer ju för fan på en och samma gång. Har pms och feber och bara en fittigt dålig dag idag oh ingen som orkar höra på mig, vilket är förståeligt, JAG orkar inte höra på mig. Men ensamhet är så mycket ensammare på en dag när alla ba omger sig av sina nära och kära eller vad folk nu gör på alla hjärtans dag. Det enda som omger mig är hundfisar. Let me tell you, den hunden kan inte mycket, men fisa, det kan han. Är för förtydligandets skull alltså hus- och hundvakt i mitt barndomshem. Upplevde det aldrig som stort eller kusligt då, men det här är vad några år i en 42 kvadrats skokartong och en med åren växande mörkerrädsla gör åt dig.

Känner mig helt uttömd på energi, men köpte magnesium, b-vitamin och d-vitamin idag så nu jävlar ska jag bli superwoman med ett immunförsvar av stål och en allt igenom behaglig personlighet. Läste i veckan att magnesium ska hjälpa mot mensvärk och pms. Så om ni inte ser mina tummar den närmsta veckan så är det för att jag håller dom stenhårt för att det ska funka. För att avsluta på framtidstro-temat och lite kärlekstemat - I give you Mariah & Whitney.

https://www.youtube.com/watch?v=LKaXY4IdZ40