Feeling sick

Tack så hemskt mycket för alla fina kommentarer till mitt senaste inlägg. Jag blev inte blyg av den översvallande uppmärksamheten, men jag har varit sjuk och sängliggande i vad som känns som större delen av februari. Igår var jag till en läkare (igen...) och mitt infektionsvärde var skyhögt och mina lungor rosslar, så nu går jag på tio dagars monsterkur antibiotika. Jag är van med att vara sjuk, men som jag känt mig i helgen vill jag aldrig mer känna mig. Jag har frossat så att jag fått duscha flera gånger per dag i skållhett vatten (därför har min röda hårfärg också bleknat och jag är numera lite tomatspy-blond), hela kroppen har värkt, inge mat jag äter smakar nåt, jag blir yr om jag står upp för länge, jag har haft svårt att andas och när jag hade som högst feber låg jag och grät och yrade. Nu har jag inte lika hög feber längre, så det är jag tacksam för. Annars mår jag ganska bajs ännu. Tack till alla som hjälpt mig, handlat och städat och ringt. Utan er skulle jag ha hoppat ner från balkongen för länge sen.

https://www.youtube.com/watch?v=SCfdlUv22vU