Pop that cherry

krs2 Idag fick jag mitt semester-Adlibrispaket. Vilket alltså innebär att jag legat i sängen och gosat med mina nya böcker hela kvällen. Har redan läst Iggy 4-ever och är halvvägs i Kära Liv och Caroline. Båda mycket bra, som väntat. Och titta där, där ligger Martinas bok! Så självgod över det faktum att jag känner folk som skriver böcker.

krs3

Köpte också körsbär idag, eftersom de är, trots att de är lite överexploaterade av hela 5o-talssvurmen, mitt favoritbär. Hade glömt bort/ignorerat att jag är allergisk mot det mesta, så efter en handfull bär kliade hela ansiktet och hasen och läpparna kändes som Kylie Jenners Lip Challenge. Så jag donerade bort resten av bären för att hindra mig själv att äta upp dem, vilket jag utan tvekan skulle ha gjort om jag behöll dem.

När jag tog den här bilden och varsamt placerade ett bär PÅ boken medan jag nynnade med i nån Billie Holiday-låt från Spottan, så drabbades jag av en liten livskris. Kände mig alltför medelklassigt, god smakig, bloggig för att orka med mig själv. Bär i skål, pasteller och knastrig jazz är så inte min vardag och jag vill inte att ni ska tro det eller tro att jag vill att ni ska tro det. Vill inte va sån, aaaaaah!!! Chipssmulig säng och Destinys Child är min vardag och det står jag för.

Hur som helst, livskrisen gick om ungefär lika snabbt som den kom. Imorgon kommer mamma & Nora hit så med dem kommer jag fira midsommar. Hoppas ni får en skön helg peeps, värsta prestationshögtiden till trots.