Midsommarhelgen

  mid11

I fredags kom mamma och Nora hit, så helgen har varit väldigt familjeorienterad. På midsommarafton åt vi lunch bestående av bulgursallad, potatissallad, nötbullar och laxrullader. Och bär till efterrätt förstås. OBS hårsprayen på bilden var inte involverad i maten. Den boffar jag bara HAHAHAHA.

mid12

Senare satt vi en stund i Skolparken också, men det var lite för mycket fjortisar och mygg där, så vi blev inte långvariga där.

mid10

Midsommardagen började vi med apelsin- och morotsscones som Nora och jag bakade. Receptet är bara ren improvisation, eftersom jag märkte att vi saknade lite ingredienser efter att vi börjat baka. Men resultatet blev bra.

 

mid7

Det blev ju också väldigt bra väder, så på lördag förmiddag var vi på Aspegrens och lapade sol. Kevin är inte så glad för att vara på bild.

mid9

Men att köra skottkärra tycker han bättre om.

mid6

Julia och Richie tränade boxning/slogs.

mid5

Efter hamburgare på Strandis kom Julia på att hon ville sminka mig. Det är liksom inget att göra då hon bestämt sig och så här såg jag ut efteråt. Vi åkte och simmade som avslutning på kvällen, så min nya make-up blev inte långvarig.

 

mid4

På söndag lånade jag och Nora två cyklar från jobbet och åkte ut på en liten tur. Bl a besökte vi djurkyrkogården.

image

Och fyndade på loppis. En bok åt Nora, eller Nortti som vi har börjat kalla henne, och ett pussel åt Ellen. Kommer antagligen aldrig bygga pusslet, finns ingen bild på hur det ser ut eller hur många bitar pusslet har, men lådan var för snygg för att lämna kvar för 1,50.

image

Vi var till Svanen. Hängbron där är kanske min favoritplats i hela Jeppis.

image

Vi tog Trip-paus vid Runebergs stuga. Kände historiens vingslag och litteraturens böljningar. SKOJA!! Men det är fint där med. Fint vatten.

mid1

På kvällen satt vi mest och lyssnade på brorsans vinyler, bl a den här klassikern, och åt pizza.

mid8

Tog det lugnt helt enkelt.

 

image

Och idag är jag lite trött för jag fastnade på Instagram i natt. Rekommenderar ej.