Bitch better have my money

Detta är dagen, detta är dagen, bad girl Riris video till Bitch better have my money släpptes. Alltså jo, vi kan prata glorifieringen av våld, vapen och droger och i en bättre blogg och värld skulle jag säga nåt smart, men nu säger jag bara: I fucking love Rihanna. I really do. Vi tar en tyst minut och tänker på hur snygg hon är på omslaget till BBHMM. rhi1

Ögonbrynen, örhängena, liplinern. Så här skulle jag vilja se ut på mitt bröllop. Om jag nån gång får ett piano i huvudet och vaknar upp och ba nej, jag vill gifta mig och ha ett bröllop.

rhi2

Förutom att ha sett på BBHMM-videon några gånger (och jobbat förstås) så har jag kattvaktat idag. Isidor och Tiramisu, a k a Jakobstads mest bortskämda katter (?). Jag vaktade dem så bra idag att jag somnade och vaknade med världens värsta mensvärk. Katterna gick det ingen nöd på dock, de hittade mina tofflor ganska snabbt.

 

 

 

rhi3

Mensvärken blev bättre efter två Burana, en Snickers och en Minerva som jag och Ronja hämtade från Krombi flygfält. Vänner alltså <333.

 

rhi4

Fick dessutom tuliaiset av Minerva, som kom från London. Det är tradition nu att hämta hem scrunchies åt mig från LDN, det här är andra jag fått därifrån. Plus the keychain, hellooo, hur jag är inte den?!

Så idag var en bra dag, trots mensvärk. Glömmer alltid bort mellan gångerna hur jävlig mensvärk kan vara. Och skulle mensvärk vara ett manligt problem så lovar jag att vi inte skulle sitta här med nån sketen vetedyna och må dåligt. Forskare skulle stå i sina vita rockar runt nån rykande glasbägare dygnet runt med rynkade pannor och ba HUR ska vi få fram en ännu bättre medicin?! Vi skulle ha sån där nässpray mot migrän, fast större och som du sprayar in your vajay-jay. Poff, värken borta. Men nu sitter vi här. Inte konstigt patriarkatet trycker ner en när man en gång i månaden förlorar all livslust och kraft att kämpa emot.

Nu ska jag pop mera pills och gå och lägga mig. Imorgon är det fredag!!!!!!