On vacation

sem11 Hej från semestern! Jag har det helt sjukt bra. Bara varit ledig officiellt i två dagar, men jag känner mig mer harmonisk än vad jag varit i hela livet typ. Jag har dessutom redan hunnit med allt sånt som man brukar göra på en lyckad semester. Idag låg jag på stranden hela eftermiddagen med Ronja. Havsbad, solkrämsdoft och sandiga fötter. Helt fantastiskt.

sem1

I fredags kväll var jag också ut till Fäboda, men det var betydligt kallare. Brorsan lockade fram sin inre Bear Grylls och gjorde upp en eld. Det var fint det med.

sem2

På lördag vaknade jag av att Nikko ringde och sa att jag ska komma över och äta plättar. Vilket jag så klart gjorde. Plättfrukost = bra frukost. Lördag kväll var jag på förlovningsfest i Larsmo, det var fint.

sem6

På söndag hade jag krapula, förståeligt nog. Jag och Ronja hälsade på Minerva som jobbar extra på stadsmuseet. Kan varmt rekommendera museum som bakfyllemedicin.

sem5

sem7

Stadsmuseet är dessutom intressantare än vad skulle kunna tro. Sjukt snygga rum, känns lite som att vara med i Fanny & Alexander.

sem8

Sen kollade vi äntligen på Cirkeln. Kan också rekommendera att kolla på bra film med en snarkande pitbull i famnen som bakfyllemedicin. Cirkeln som film var ju så klart inte som boken, men ändå mycket sevärd. Om inte annat för att den är skitsnygg och välgjord.

sem10

Blev så fast i historien igen att jag läste om Eld igår. Kände att jag behövde refresh my memory före jag började med Nyckeln, som av någon anledning lämnat oläst. Låg åtta timmar i soffan utan att röra mig speciellt mycket och läste 600+ sidor. Heavenly. Började med Nyckeln idag på stranden och fy fan vad jag älskar läskoma!!!

 

sem9

Och så klart har jag varit på kvällsdop. t ex med Bepster i söndags. Att komma hem, lite småfrusen, efter att ha simmat, duscha sig varm igen och äta tunnbrödsmackor och chai latte framför teven. Det är utan tvekan, en av de bästa känslorna jag vet. Om inte DEN bästa.

sem3

Ja, ni hör ju. Nothing suits me like semester.