Saker jag ätit

Jag försökte gå igenom mina bilder från den här veckan nyss, för att se vad jag gjort och vad jag kunde rapportera om. Det verkar som jag mest har ätit under den här semestern, vilket är fine by me, för jag kan inte komma på mänga andra aktiviteter jag hellre skulle göra. Jag har ätit... mat2

... pizza, idag faktiskt. Logistiken var emot oss så vi åkte inte till Vasa för Meillä on unelma-picknicken. Hade en liten egen unelma-picknick i Skolparken istället med hämtpizza. Rekommenderar btw INTE pizzan med amerikansk paj-degstängerna. Alldeles för, tja, degigt.

mat3

Igår köpte jag och Nikko ett våffeljärn vilket så klart resulterade i våfflor. Ska ta tillfället i akt och en gång för alla säga: NEJ, jag och Nikko är inte ihop (av uppenbara orsaker). JA vi köper hushållsprylar tillsammans. Frågor på det?

Om nu nån Arabia-nörd läser det här och ba åååh, vilken fin kanna där i bakgrunden så kan jag berätta att den köpte jag i Seinöjoki i torsdags för spottstyver. Den är lite sprucken, men det stör mig icke. Jag brukar annars försöka hålla mig borta från Arabia-porslinet på loppisar, jag ser med förtjusning fram emot är luften går ur loppis-porslinsbubblan och folk slutar försöka sälja en tallrik för 25 euro. Seinäjoki är hur som helst en mycket bra loppisstad jag kan rekommendera. Fyndade både det ena (Nike-sneakers) och det andra (gipshäst).

mat4

Jag har ätit röjka sik. OM jag blir dömd till döden och får välja en sista måltid i livet så ligger röjka sik, knäckebröd och potatissallad bra till. En kaffe och cigg på det och de får skjuta mig.

mat5

Jag har ätit vårrullar.

mat6

Jag har plockat och ätit blåbär. Bl a som våffel-accessoar.

mat1

Tack och lov har jag fortsatt att ägna mig åt nattliga simturer (och photoshoots) för annars skulle jag väl ha jäst ihjäl mig av all mat. Måtta med allt (lol, so not my motto). Här är jag med Sonia, the queen of selfies. Jackan jag har på sig, en bombarmodell i rosalila satin är också från loppis i Seinäjoki. Mascaran som rinner längs mina kinder är Lancôme Grandiose. Den är skitbra, men inte vattenfast.

turdfloor

 

Jag och Nikko ska släppa mixtape och det ska se ut så här. Det här kan också kvalificera sig som dagens outfit-bild. Jacka - loppis, TLC - Asos, Kjol - H&M tror jag, badtofflor - Adidas och plastpåse - loppis. Hörde jag swag?

 

 

Bridges-of-Madison-County-1995

Och igår kväll såg jag förresten Brorarna i Madison County för första gången på flera år. OMG WTF LOL shit den filmen är bra alltså!!! Helt sjukt. Jag är sån skåpromantiker, jag brukar inte vilja kännas vid det för det är ju inte så snyggt alla gånger, men åååh. Om nån minut av mitt liv vore så romantisk som Broarna är, så vore jag nöjd. Och Meryl Streep. Och Clintan. Nej, alltså fy, jag börjar gråta igen när jag tänker på det. Se den snälla ni, om ni inte redan sett den. Ledord: romantik, midwest, sextiotal via nittiotalsögon, bästa. filmen. någonsin. Ni kan också läsa den som bok, men då får ni ju inte Meryl-upplevelsen.

Det får vara allt från filmavdelningen. Nästa vecka åker jag ner till Helsingfors för att insupa kultur och umgås med vänner. Tror det blir minst lika bra som denna vecka har varit.

Till sist ett meddelande från våra sponsorer:

mat8