Drömlistan

Bo här: i den lägenhet vi bor i nu. Tycker så väldigt mycket om den och den passar oss perfekt. Enda jag skulle vilja ändra är köksluckorna och bokhyllorna. Sen vill jag ha en sommarstuga i typ Larsmo där vi kan hänga på sommaren. 

Resa hit: Vill nog se Amerika före jag dör, helst nåt av själva inlandet eller vad jag ska säga. Och åka tåg i Norge! Av nån anledning tror jag att det är skithäftigt att göra det.

IMG_8255.GIF

Se den här artisten: är ju faktiskt inte så mycket för konserter så jag vet inte... Men Beyonce eller Rihanna skulle ju va mäktigt, det går inte att förneka.

Jobba med det här: skriva så klart. Vill helst ha ett litet kontor eller rum nånstans där jag kan sitta och skriva, jag tror det är nyttigt att ha det om man ska skriva på heltid, speciellt om man har dålig självdisciplin som jag har.

IMG_8256.GIF

 Klä mig så här: typ som jag gör nu med mycket svart, stora sjok, bekvämt och funktionellt. Kanske att jag har råd att köpa lite mer kvalitativa plagg. Men det där är så svårt, man kan ju drömma om hur man ska se   ut och så flash forward tio år och trenderna ser helt annorlunda ut. Man kan ju inbilla sig att man har nån slags tidlös stil men pffff. 

Träffa den här personen: tänker säga Jessica Gedin för om vi skulle träffas så kanske det skulle vara när jag medverkar i Babel, hehehehe. Det känns som att jag drömmer så jävla småskaligt nu för tiden; sommarstuga i Larsmo och träffa en svensk programledare. Kan int bestämma mig om det är ett sundhetstecken eller något ganska sorgligt. Vet att jag alltid tyckte det var så tråkigt när vuxna svarade ”att få va frisk och glad” på frågan vad de önskar sig men vad fan, det ÄR ju det önskar sig. Resten är ren och skär bonus.

IMG_8264.GIF

 Vakna upp så här varje morgon: utan väckarklocka men ganska tidigt ändå och med Pär bredvid mig. 

Tjäna det här: två miljoner per dag. Nej, jag tycker pengar är tråkigt och skulle antagligen bli stressad av att förlora dem om jag hade multum, så en månadslön på en rimlig nivå är allt jag vill ha. Skulle vilja ha möjlighet att spara mer och kanske resa lite, men mest typ... inte behöva ligga sömnlös över ett oplanerat veterinärbesök liksom. Där nånstans lägger jag ribban. Fast det är klart, det hade ju varit roligt att kunna skämma bort sin familj och sina vänner Oprah-style och ba köpa dem bilar och hus och grejs. 

IMG_8253.GIF

Ge bort det här: se förra frågan.

Må så här: men bra så klart! Inte känna mig trött och slutarbetad som jag stundvis gör nu. Det låter som en arbetsintervju-klyscha men jag vill lite för mycket.

Klara den här utmaningen: vill fortfarande lära mig ett instrument. Men jag är så otroligt otålmodig så jag tror chansen är rätt liten att det ska bli av.