8 saker jag önskar jag mig i julklapp

Hade tänkt presentera en önskelista mycket tidigare i den här kalendern, men det visade sig bli svårt att skramla ihop saker till en önskelista. Klart det finns saker som hade varit kul att ha, en egen pool och tama tigrar, men man ska väl också hålla sig inom rimlighetens ramar när man skriver åt tomten. Dessutom vet jag redan att jag ska få flera saker jag önskat mig av Pär så dom har jag ansat bort. Och nu är vi sitter här med en vecka kvar till jul och ska jag vara helt ärlig önskar jag mig bara fri från den här flunssan. 

Men här är åtta saker man kan köpa åt mig om man vill: 

FullSizeRender.jpg

Fina lakan från Finlayson

FullSizeRender.jpg

Den där matberedaren jag pratade om redan till födelsedagen, men som aldrig blev av pga alla pengar gick till veterinären. 

FullSizeRender.jpg

Nåt kul sällskapsspel, brukar finnas på bokhandlar. 

FullSizeRender.jpg

Snygga sneakers, t ex de här från Asos.

IMG_9170.PNG
IMG_9171.JPG

Den här fina boken.  

FullSizeRender.jpg

En traktörpanna, t ex den här från Fiskars.

IMG_9183.JPG

De här örhängena från Emma Israelsson.

IMG_9184.JPG

 De illustrerade utgåvorna av Harry Potter. Har inte en enda av dem ännu och man måste ju nästan ha dem.