6 nyårslöften jag har

⭐️ Inte hoppas på för mycket eller bli besviken när jag inte får olika stipendier. Du visste redan när du ansökte att chansen är minimal att få stipendium. Du klarar dig ändå, det går ändå.

⭐️ Städa garderoben ordentligt under jullovet och slänga allt jag inte använder och sen inte köpa kläder på rea eller bara för att utan inse min egen förutsägbarhet och tråkighet och bara, bara köpa sånt jag faktiskt använder. Det vill säga svarta tunikor.

⭐️ Inte klippa kort hår eller lugg hur sugen jag än blir.

IMG_9196.JPG

 ⭐️ Lära mig ta ordentligt betalt och börja tacka nej till saker som inte lönar sig. Inte allt behöver ge ekonomisk utdelning, men är det inte för en god sak eller åtminstone nåt som gör dig glad - tacka nej.

⭐️ Låta mig själv bli ledsen över dålig eller utebliven respons för boken, men verkligen, verkligen fokusera på det bra folk (förhoppningsvis) säger. Inte bortförklara snälla ord. Inte låta boken      bestämma mitt välmående, eventuellt gå i terapi om alla mina nojor.

⭐️  Starta företag. Suck.