Årets hittills bästa helg

Hello all you crazy lovers out there! Jag har haft en _otroligt_ skön helg och vill gärna berätta om den. Känner mig för en gångs skull utvilad. Får man inflika ett litet nyårslöfte ännu? Då vill jag verka för att göra mer helger lik denna. Vi börjar:

FullSizeRender.jpg

Jag och syrran bjöd in oss på AW hos brorsans på fredag eftermiddag. Grim var glad för det så klart.

IMG_0243.PNG

Sen åkte jag hem och vi (jag, Pär, Emma, Ronja och Johan) såg På Spåret och Skavlan och delade en flaska vin. När sen Nikko och Ellu ville facetimea var jag lite så där lagom salongs och drack mer än gärna en drink med dom. Jag tycker en av de bästa sakerna med att bli vuxen är det förändrade supbeteendet. Ett par, tre glas vin framför TVn på fredag är nämligen PERFEKT. 

Hur som helst, vi pratade mest om sex och delade små pinsamma anekdoter kopplade till sex med varandra. T o m jag, som annars är den pryda i gänget drogs med lite. 

FullSizeRender.jpg

På lördag vaknade jag trött och lite sliten men ändå i helt okej skick tack vare min bakfyllekur (1 Resorb, 1 Burana, 1 smörgås och 1 glas vatten intages före sänggående). Tur var väl det, för jag och syrran hade badmintondejt klockan 10.  

IMAGE.JPG

En timme spelade vi. Eller spelade och spelade, vi är så pass kassa ännu att vi får igång nåt slags spel typ var tredje serv. Men ändå, det är jättekul! 

FullSizeRender.jpg

Efteråt åt jag världens brakbrunch, för hade inte riktigt ätit nån frukost före. Avocadomackor, ägg, vitaminbrus, kaffe och kiwi.

IMG_0298.PNG

Sen ”skrev” jag lite. Uppdaterade Nikko om läget. Men jag tror bara att jag måste tillåta mig själv ha en ganska lång startbana, för efter att jag hade suttit och scrollar hit och dit en bra stund så började jag skriva och så hade jag plötsligt 1,5 sidor på den novell jag jobbar lite på sidan av med här.

FullSizeRender.jpg

Tog lite mellanmål mellan raderna. Jag föredrar alltid Cola framför Pepsi men jag föredrar Pepsi Max Cherry framför allt. Önskar mig en livstids förbrukning av PMC i 31-årspresent.

IMAGE.JPG

I nåt skede orkade jag inte skriva mer och då låg jag bara kvar i sängen (jag skriver oftast i gästrumssängen, trots att vi har flertal ergonomiska stolar och bord här hemma) och lyssnade på musik. Vet ni hur längesen det är jag bara legat och lyssnat på musik? Flera år typ! Skön tonårig feeling i att ligga på en säng, stirra i taket och lyssna på musik.

IMAGE.JPG

Viola höll mig sällskap. 

IMAGE.JPG

Slumrade nästan till lite men vaknade för att göra middag åt de här två. Jag gjorde nån slags gryta med linser och bondost. Skulle va curry i men den va schlutt så blev lite annat ihopplock. Gott var det iaf.

IMAGE.JPG

Sen blev det TV-kväll för hela slanten. Först skulle vi ba se Kaurismäkis Tatiana  (dom finns ju alla på Arenan nu!), vilket vi gjorde, men sen när vi nu en gång satt där, satt vi kvar och såg ett avsnitt Stjärnorna på slottet och Shakespeare in love. Till sist var det bara jag kvar och jag såg avslutningsvis Creature from the Black Lagoon (bilden), en skräckfilm från 50-talet. Otroligt underhållande. Älskar kitschfaktorn i gamla skräck- och sci-fifilmer.

IMAGE.JPG

Klockan var långt över midnatt när jag tog mig upp ur tv-soffan och jag insåg att jag inte bytit lakan än. Så då gjorde jag det. Jag är nämligen stenhård med att lakanen måste bytas asap om nån varit sjuk. Pär har legat och snorat i samma lakan hela veckan. 

IMAGE.JPG

Det blev mina favoritlakan från Ikea. Supersköna och väldigt snygga. Sylvi approves. 

Idag tog vi lång sovmorgon. Sen gick vi på promenad med Emma. Vi gick bl a vid Gamla Hamn. 

Idag tog vi lång sovmorgon. Sen gick vi på promenad med Emma. Vi gick bl a vid Gamla Hamn. 

IMAGE.JPG

Jag tycker Pär ser ut som en pappa som är riktigt stolt över sin dotter här.

FullSizeRender.jpg

Sen gick vi på café och lyssnade på Pekka Haavisto #presidentval Och drack den godaste varma chokladen nånsin - inte för att den var så god (det var vanlig pulver + vattenchoklad), men för att jag var så jäkla frusen och den värmde bra. 

IMAGE.JPG

Till mat blev det makkaraperunat med mycket rå lök hehe. Gjorde det på nån märklig vegekorv som inte alls var så god. Men det var okej. 

Och nu ligger jag och bloggar och helgen är strax slut. Det kanske inte ser så mycket ut för världen, men det har varit lite av allt jag gillar typ på en och samma helg - utan att trötta ut mig. Hurra!