Lösa tankar en fredag

 🐳 Jag är ju givetvis team knytblus, har svårt att se hur maninte kan vara det. Men är imponerad, nästan chockad över mängden människor som faktist ÄGER knytblusar. Trodde det var mest Marlene Dietrich och eventuellt kanske stilikonen Linnea P. som äger såna på riktigt. Men jag knyter en extra fin rosett i dragskon på mina mjukisbyxor idag och stämmer in i stödet.

🐳 Vilket underbart vårväder vi haft idag! Nikko menade att det är skrattretande hur vi  så fort det blir plus sju grader och vindstilla börjar prata om sommarvärme men jag vill ändå vidhålla att det nästan kändes som sommar idag ute på balkongen. 

FullSizeRender.jpg

🐳 Vilket leder mig till frågan: har nån tips på hur man pyntar en balkong utan tak? Alltså sånt som kan stå ute i ur och skur för gudarna ska veta att jag inte är den som orkar bära textilier och känsliga växter ut och in vid väderväxlingar.

🐳 Idag släpptes nyheten att JOY ska spela på AE i sommar! På mitt jobb! Har hållit inne med det hela veckan nu men äntligen får man säga det i det här jävla landet. Så kul! 26:e juli, var där eller var rektangulär! 

🐳 Dom tipsade om Jaga Vatten i dagens avsnitt av A Lady Never Tells-podden! Skulle ha blivit glad bara av en sågning, men roligare så här så klart!  Tycker ni ska lyssna på podden, oavsett om dom nämner mig eller inte!

IMG_4375.JPG

 

🐳 På tal om det, fick en helt ljuvlig recension i Kyrkpressen, denna sanna INSTUTION i Svenskfinland, igår. Hurra! Är så klart glad över mina recensioner annorstädes också, men Kyrkpressen alltså! Kanske denna lilla hedning kommer till himlen i alla fall nu? Bifogar iaf recensionen till min ansökan till Sankte Per. Hade inte tänkt dela några recensioner alls här för jag hade bestämt mig för att inte bry mig om den men LOLOLOLOL nu vann självgodheten här.

🐳 Idag satt jag ett par timmar och skrev på Robbans. Drack en grön smoothie där, som jag såg innehöll min allergifiende äpple, meeen som jag ändå brukar kunna tåla ganska bra uppblandat så där. Men pollensäsongen måste vara närstående för det har kliat i halsen och känt mig tung i huvudet ända sen dess. Blir alltid extra känslig i pollentider. Så se det som en varning, fellow allergiker. Nu börjar det. 

🐳 Idag hände det här:  

FullSizeRender.jpg

Det här alltså Per Sinding-Larsen som skriver och tackar för att jag skrev på min story att jag tyckte om hans veckolista på ny, bra musik på Spotify. PSL är alltså en svensk musikjournalist vars smak jag litar på till 100%z Och att han ”följer” mig på min ”sida”?! Har ju vetat att han följer mig på Insta en tid (det också - varför? trodde tbh att det var ett misstag) men vad betyder det här? Att han läser min blogg? VADÅ SIDA? SKIT SAMMA men Per, if u read this, jag saknar Studio Pop och du och Susanne Ljung och vem ni nu var i det programmet gav så mkt livsviktig kulturinfo till en tjock liten fjortis på finlandsvenska landsbygden! Jag vet att det coola här vore att inte låtsas som nåt alls för det är ju inte coolt att va starstruck men orka va cool.

🐳 Det här blev ett väldigt skrytigt inlägg. Jag ber om ursäkt.