New books yay!

Jag har nästan slutat köpa skönlitteratur pga fulla hyllor och löpande prenumeration på ljudböcker meeeen ibland så är man i nån större stad med större bokhandlar och det är lönedag och du har fyra timmar på stan före ditt tåg går. Ni vet hur det är. 

FullSizeRender.jpg

Det här är min hög av nyförvärv. Plus min lilla ömma Maria-statyett som jag köpte på Jeppisdagarna i somras. Kanske mitt bästa fynd nånsin.

FullSizeRender.jpg

Månadens bokklubbsbok! Har inte kommit mig för att läsa nån Munro förr så ska bli kul att göra det nu. Den här köpte jag inte i Helsingfors i ärlighetens namn, utan beställde från AdLibris. Men paketet kom idag så det räknas nästan.

IMAGE.JPG

Den här sprojllans nya fick jag på förlaget. Den är typ så ny att den inte kommit ut än. Är mycket sugen att börja läsa den med. Sjuk grej att jag är förlagsbuddies med Merete Mazzarella förresten. 

FullSizeRender.jpg

Den här har min internet och numera IRL buddy Julia tipsat om cirka en miljard gånger (inte direkt åt mig men online överlag) så den köpte jag. Träffade alltså Julia, som jag känt på nätet i några år (?) i onsdags på författarträffen med... eeh, well - mig som ordnades på S & S i onsdags. Därför var jag också i Helsingfors och hade tid att gå i bokhandlar. Väldigt märkligt när man träffar nån face to face för första gången, fast man tycker man känner denna hur bra som helst. Kul var det i alla fall.

FullSizeRender.jpg

Jag vet inte vad ”a bardo”  är men har hört om den här från bl a Mellan Raderna-podden. Så okej då. 

IMAGE.JPG

Har inte hört nåt om det här, bara såg att OMG Marian Keyes har ny ute. Älskar Marian Keyes. Man kan också alltid lita på att hon levererar tegelstenar. Tycker om tegelstenar, tycker om tyngden i dem. 

FullSizeRender.jpg

Och så den här, ett totalt impulsköp men som visade sig vara riktigt lovande. Den är precis vad den heter; 642 saker att skriva om.  

IMAGE.JPG

 Älskar ju skrivuppgifter av den här typen. Dessutom så kan man nog kalla den ett nyttoköp pga planer på skrivkurser i höst. Mer om det senare. Men hade jag redan infriat mitt nyårslöfte om att starta företag hade jag lätt kunnat ”ta de här på firmo”. Men nu har jag ju inte det så atttttt.

IMAGE.JPG

Det var det! Böcker ❤️