Och (de väldigt sent lottade) vinnarna är....

OK vet inte vad som hände, det blev midsommar och jag glömde lite bort min tävling och det, men nu har jag, med hjälp av mina systrar, dragit två vinnare av Hästar-antologin! Hurra! 

vinnare1.png
vinnare2.png

Ida Fagerlund med sin imaginära häst Sillen och Tidstjuvs-Maria med sin Sigvard! Hör av er så fixar vi med leverans och sånt! 

Och vilka roliga namnförslag ni har på hästar! Själv tror jag att jag skulle döpa en eventuell häst efter nån av mina favoritqueens från RuPauls DragRace. Beroende på rasen så klart, men tänkt er ett arabsto vid namn Alaska Thunderfuck eller varför inte Violet Chachki? Eller en liten shettis som heter Ginger Minj? En liten islandshäst som heter Ben Dela Creme elelr Adore Delano? Eller varför inte en ordentlig nordsvensk häst vid namn Latrice Royale? Möjligheterna är oändliga!