Första höstveckan

Det är sällan jag känner att jag har så mycket att blogga om att jag inte vet var jag ska börja, men nu är det lite så. Har massor kvar att visa från England, men det kommer, i sinom tid.

IMG_0895.JPG

Ikväll åkte vi och badade med inställningen ”det här blir nog årets sista dopp” och det är ju lite sorgligt. Men det blev nog det sista, är fortfarande så kall att det värker lite. Lite sorgligt att säga hejdå till potten vi badat i nästan varenda dag hela juli och ännu in i augusti, men så där är det. Efter regn kommer solsken och efter sommar kommer det nästan alltid en höst. Och hösten är trots allt min bästa tid, mår alltid som en prins september, oktober, tja ända fram till jul skulle jag säga. 

FullSizeRender.jpg

Idag var också min första officiella dag på nya kontoret. Väldigt spännande, njuter till 100% av att skriva in möten i kalendern, svara på mejl och försöka få nån slags överblick över det hela. Det är ett ganska flummigt jobb jag har, jag är van att snabbt se konkreta resultat av konkreta sysslor, men so far so good.

Jag ska också försöka strukturera upp den här bloggjäveln nu i höst. En ny header är på gång och jag ska försöka få nån rutin i inläggen. Vill inte lova nåt, men lite regelbundenhet kanske?  

Så, eftersom det är måndag kanske det passar med lite genomgång av vad denna vecka ska innehålla? Den präglas nog mest av att försöka komma in i mitt nya jobb.  

Måndag - idag - jobb och bad och väldigt god ihopslängd middag. Nån slags nudelwok fast utan wokpanna. Använder nån wokpanna på riktigt eller är det bara jag som använder en och samma stekpanna till allt?

Och JA!! Sandy B skrev om min bok i sin blogg! Äkta lifegoal tbh. Konstigt att tänka att man ens existerar i hennes värld, jag har ju läst hennes blogg i säkert 10 år. 

Tisdag har vi bokcirkelsträff! Finns det ett höstigare ord än ”bokcirkel”? Ser fram emot att diskutera Lincoln in the bardo som har varit denna månads bok. Sen ska jag och Daniel ha telefonmöte också CAUSE WE’RE GROWN UP LIKE THAT och planera en kul grej i höst!

Onsdag tänkte jag försöka börja skriva bok igen. Har inte skrivit ett skönlitterärt ord sen i juni nån gång :-))))))  

Torsdag ska vi träffas med Måndagsklubben och jag ska få träffa Emmis nya labradoodle-valp! Alla dagar som innehåller valpar är bra dagar. Dessutom fyller syrran Nora 16! Tänk den som fick va det igen.

Fredag har jag ett roligt möte och på kvällen tror jag att jag ska dricka ett glas rödvin framför tv:n. Tror rödvin kan vara gott nu igen?  

Lördag är det venetziansk och Nikko har avskedsfest. Den grisen ska flytta till Barcelona!!!! Men va kan man. Dessutom har ju jag och Pär i och med den här Englandsresan blivit globetrotters, så snart åker vi nog och hälsar på. 

FullSizeRender.jpg

Och så är den veckan slut och det är ännu lite mer höst. Blommorna på vår gård har bleknat och det är mörkt om nätterna igen.

Nu börjar det bästa.

IMG_0894.JPG