Avsked till augusti

Gud, så dramatisk och romantisk rubrik, tyvärr lever inte inlägget upp till det, sry. 

Måndag igen då. Är fortfarande glad över att gå till mitt jobb, men måste erkänna att jag inte riktigt hade samma fjung i stegen imorse, jag är fortfarande trött efter helgen. Det är inte så bara att fest som 30-åring. 

40257917_220042102194992_5637019686940966912_n.jpg

Jag har på min jacka nu när jag åker iväg hemifrån. Och nya avsnitt av mina favoritpoddar i hörlurarna. Det känns som att livet har börjat på riktigt igen, sommaren är ju bara en låtsasgrej, en parentes där tiden står stilla och inget händer. 

Vad jag vill ha sagt är väl att det är höst och det är trevligt. 

Ska vi gå igenom veckan då? Yes, det gör vi. Jag vet inte om det här är en bra grej, att ha nån slags introduktion inför varje vecka, men ni får väl säga till om ni tycker det suger. Den här veckan blir det världens bästa månad också - september. Min födelsemånad dessutom, jag blir 31 i september. 

Måndag, idag ska jag äta lunch med syrran och äta middag med ett gäng Arbis-lärare. Utöver det ska jag jobba. Och gå och lägga mig tidigt. Jag och Pär har faktiskt en utmaning på gång som börjar den här veckan; ingen smartphone efter klockan 22. Det här ska leda till att vi ska läsa massa böcker är det tänkt. Det kanske inte låter speciellt drastiskt, men för oss är det nog det. Vi ligger och scrollar sida vid sida flera timmar varje kväll, samtidigt som bokhögarna på våra nattduksbord växer sig högre och högre. 

Tisdag har jag ett möte på After Eight - kul! 

Onsdag är jag lite nervös för, för på onsdag ska jag på zumba! Jag har inte varit på nåt pass sen mitt favoritgym stängde för typ fem år sen, så jag tycker en viss nervositet bara är rimlig. Men det ska också bli kul - och nödvändigt pga nu sitter jag ju faktiskt framför en dator hela dagarna. Det är ju inte riktigt hållbart i längden. Så nu har jag och Malin bestämt oss för att börja friskvårda tillsammans, hehe. Författare mot för tidigt förfall. 

Torsdag åker jag och Pär ner till Helsingfors för en casual helg utan allt för många måsten, vi vill mest träffa alla våra vänner där och hänga med dom. Och så ska jag träffa min redaktör på fredag och prata om t ex hur jävla svårt det är att skriva bok nummer två. Och så stannar vi där fram till söndag och sen är den här veckan slut. 

Men före det ska jag så klart blogga lite då och då. Så klart