Fredagen som aldrig tänkte komma

Jag trodde faktiskt inte denna vecka nånsin skulle ta slut. Jag har haft en löjligt intensiv vecka och har inte hunnit med hälften av allt på min to do-lista.  

Nu är det i alla fall fredag och jag ligger under mitt sofftäcke och ser på Sveriges yngsta mästerkock. Ska snart iväg på badminton och orkar verkligen inte blogga, så istället tycker jag ni går in på Husis och läser intervjun med mig som Malin Öhman har gjort. Här är lite bonusbilder från lördagen för ett par veckor sen när Malin hälsade på, tycker så om att se vårt hem på bra tagna foton, det gör det mera rättvisa.

IMG_4368.JPG

Precis här ligger jag nu med rosa täcket över mig. 

IMG_4369.JPG

Precis så där sitter jag oftast och jobbar. Ergonomi, vad är det. 

HÄR är intervjun på Husis. Trevlig helg babies!