13: Lyssnade på julig radio

Sen Pär kom in i mitt liv har jag lyssnat 400% mer på radio än vad jag tidigare gjorde. Vilket i sin tur har gjort mig 400% mer allmänbildad. Jag snappar upp nyheter och aktuella diskussioner på ett helt annat sätt än vad jag tidigare gjorde - även om min huvudsakliga ådra för nyheter fortfarande är memes. Oftast är det Radio Vega som står på hemma hos oss, ibland är det P4 Blekinge, ibland nåt annat.

I ALLA FALL, Pär har som vana att knäppa på radion det första han gör på morgonen och det är så jävla mysigt. Alla borde få ta del av ett lågmält radiomummel om mornarna. Jag tror verkligen en radio i köket är bra mot det mesta. Dessutom tar det inte din uppmärksamhet på samma sätt som en tv-skärm gör, det kräver bara ett sinne av dig. Kan nån forska på om jag har rätt när jag säger att en radio (och den måste stå i köket!!!) gör dig mer harmonisk och kanske lite mindre deprimerad som människa?

I ALLA FALL, imorse satt jag och sminkade mig när Pär steg upp och knäppte på radion. Och är det nån morgon det är mysigt att lyssna på radio så är det på Lucia-morgon. MMmmMmmm det är så mycket mys att jag nästan blir äcklad av hur mysigt jag tycker det är. Däremot vet jag inte om jag behöver alla de här nya försöken till moderna låtar och arrangemang och wailanden - nej tack ge mig gosskör ge mig Staffan var en stalledräng den högtidliga versionen ge mig sopranstämmor darrande som kolibrivingar GE MIG TUNGA FJÄT KRING GÅRD OCH STUVA!!!!!!

I ALLA FALL, det om det, jag ville bara berätta att jag hade en väldigt fin och julig morgon.