Snyft, snyft

Nämen, en spellista!

Skärmavbild 2019-02-06 kl. 18.25.42.png

Ja, ni vet ju att jag gillar att plocka ihop soundtracks för alla livets alla tillfällen och igår kväll kände jag för att gråta en skvätt - bara för att, jag var inte speciellt ledsen. Men ni som har likadana slags tårkanaler som jag vet att dom behöver väta dom mellan varven, annars börjar dom klia. Oftast brukar det lösa sig av sig själv, jag behöver bara se nåt youtube-klipp eller tänka på nåt hemskt, men ibland behöver man musikalisk hjälp. Och tadaa - så föddes min nya spellista När jag vill gråta.

Den innehåller bl a den enda låt jag egentligen förbjudit mig själv att lyssna på, nämligen Iiris Viljanens Mercedes, som handlar om en katt som dör. Bryter ihop totalt när jag lyssnar på den. När hon spelade på After Eight för nåt år sen fick jag gå ut mitt i låten för att jag hulkade så högt *true story*

Utöver det finns 19 andra jättesorgliga låtar man kan tjuta till när lusten faller på. Ni hittar den och många fler listor på min Spotify-profil. Har ni ett bra tips på sorglig låt så slide in i kommentarsfältet! Är ständigt på jakt efter bra, sorglig musik.