Februari på Insta-stories

IMG_6265.PNG

Månaden började snöigt. Över en natt kom det cirka två miljoner kilo snö.  

FullSizeRender.jpg

Jag sportade en favoritlook - handduksturban och nyduschad. Tänk om man kunde få den där nyduschade känslan always? 

FullSizeRender.jpg

Samma dag sålde vi en stor del del av vår bokhylla under samma kväll jag och Sandra B. pratade på AE. Alla Sandras favoriter blev sålda. 

FullSizeRender.jpg

Brukar faktiskt inte vara snäll åt företag i onödan, men när det är befogat är det befogat. Alla som lever med mycket allergier vet vilken pain in the ass det kan vara att gå ut och äta nåt så enkelt som en hamburgare. Då är det GULD med restauranger som tar listor med allergier på allvar, utan att göra en big deal about it. Friends & Burgers halloumiburgare (snälla låt den stanna på menyn!) har blivit en favorit här i hushållet since.

FullSizeRender.jpg

En dag hamburgare, en annan dag chokladchips. Har nog aldrig fått så många svar på en story förr. Godis engagerar!

FullSizeRender.jpg

Runebergsveckan tog slut och med den mina energireserver. Låg hela helgen på soffan och snorade, men fick aldrig ordentlig feber. Passade på att livekommentera Mello-delfinalen, nåt jag gjorde förra året, men inte riktigt hunnit med i år (plus att nu gör ALLA det så...). Det här tyckte jag själv var roligast, men inte många tog referensen.

FullSizeRender.jpg

Den här fick däremot många ”😂”-snabbreaktioner.  

FullSizeRender.jpg

Stor del av månaden har gått åt till skrivandet (har fått dispens på deadlinen idag till på tisdag pga min förläggare är sjukskriven och jag är o-färdig). Viola har övervakat. 

FullSizeRender.jpg

Förutom chokladchipsen fick jag flest svar på denna fråga. Tack för det! Jag fick också lite känslan av att jag borde ha förstått det av mig själv men HUR SKA MAN VETA när man aldrig hängt bland hörapparater. Men iaf fick jag berättat för mig en hel massa hörapparat-fakta och det är jag mycket tacksam för!

FullSizeRender.jpg

Gjorde som alla andra och gjorde ett Ellen-bingo.

FullSizeRender.jpg

Vädret och jag, vi är goda vänner fastän väldigt olika. Vädret gillar att fittas och jag uppskattar det inte, tralalalalalaaaa. 

FullSizeRender.jpg

Klippte håret. 

Skoja bara. 

FullSizeRender.jpg

Googlade mitt Rihanna-outfit-horoskop. Blev inte imponerad.

FullSizeRender.jpg

Det här hände. 

FullSizeRender.jpg

Vakker_flikkah ✌🏼

FullSizeRender.jpg

Så blev det plötsligt vår! Vi vädrade i kontoret. Älskar öppna fönster. ÄLSKAR!!!!

FullSizeRender.jpg

Älskar inte these ladies som gjorde comeback. Eller djuren i sig är väl inte hela världen, jag kunde jobba nån Disney-prinsessa-vinkel på det här och dressera dem att klä på mig om mornarna men det dom skiter ut ÖVER HELA BALKONGEN är mindre kul. 

FullSizeRender.jpg

Delade med mig av lite mötesklotter. Ritar ansikten och figurer över alla mina papper, har gjort det så länge jag minns. Tycker jag är ganska bra på det, men vad gör man med en sån talang?  Skulle hellre kunna bygga saker.

FullSizeRender.jpg

59% av er är svin som har NOLL förtroende för mig och det är precis som det ska va. Jag är totalt opålitlig :-).

FullSizeRender.jpg

Och igår var jag jättesnygg på väg till Haparanda. Satt uppe til två och skrev på onsdag, steg upp halv sju igår, kom hem två på natten. Rekommenderar inte, känner mig bakfull idag, trots total nykterhet. Men vi hade väldigt kul! Och jag har nya decilitermått, hurra!