Help a sister out

Känns ju som att man borde krysta ut nåt kvinnodagsaktigt idag, men jag har typ... noll inspiration? Jag tar mig rätten att vara en lat och oinspirerad och icke-engagerad feminist idag och försöka pumpa lite vintern ur ER istället kära läsare. 

Jag har tänkt så här; jag brukar ääälska Sandras inlägg om det finaste som hänt hennes läsare den senaste tiden och sånt, så nu tänker jag göra att man kan göra en kvinnodags-variant av det. Jag har ju ingen Facebook-grupp med 10k medlemmar (BORDE jag ha en Facebook-grupp? Skulle nån va med i en sån? Vad skulle en sån heta? Mvh storhetsvansinnet och den gamla barndomsdrömmen om att ha en Fråga Ellen-spalt) att be om svar i så ni får så lov och lämna en gammal god kommentar i kommentarsfältet så kan jag sammanställa det till ett gott inlägg.

Jag skulle vilja höra Det finaste en medsyster gjort för dig den senaste tiden!

Jag kan börja! Det här är nog några år sen, men jag tycker det är ett så bra exempel så jag berättar  det i alla fall. 

Jag var på båten över till Sverige och hade drabbats av oväntad, olidlig och akut mensvärk. Jag hade inga värktabletter och det såldes inga ombord. I infodisken hade dom ett litet apoteksskåp så jag bad om att få en Burana. Hon som stod där såg rätt barsk ut och sa att hon bara kunde ge mig en tablett - antar att dom har nån sån regel. Det får väl duga, sa jag och frågade om hon också hade tamponger eller bindor till salu. Då mjuknade hon i ansiktet rejält, tog fram en låda Burana och viskade konspiratoriskt åt mig: ”du får två”. 

SÅ JÄLLA FINT!  Nu är det er tur! Hit me with your best medsyster-historia! Och - god fortsatt kamp!

IMG_6693.JPG