Balkongen ❤️ loppis

Idag hade jag en ledig eftermiddag och det vet ju varje människa att en ledig eftermiddag måste fyllas med nåt PROJEKT så att man gud förbjude inte bara... är? *kräkreflex*

Idag kom jag på att det är dags att göra vår lilla skitbalkong 2019-redo. Eftersom jag förra året la rätt mycket pengar på en dagbädd till balkongen ville jag hålla det så billigt som möjligt i år. Alltså -> loppis. 

FullSizeRender.jpg

Penséer planterade jag redan i morsdagshelgen. 

FullSizeRender.jpg

Smultron hittade jag inte på loppis, då det köpte jag på blomsterhandel. Jag hoppas de små bärliven ska riktigt frodas på vår balkong, här ligger ju solen på nästan hela dagen och det gillar väl smultron. Elleeeer...? Whatever, man måste ju prova.

FullSizeRender.jpg

Och så här blev mitt älsklings-sommarhörn av lägenheten. Visserligen lite stajlat för tillfället, men hur ska jag annars visa mina loppisfynd? Vi zoomar in lite.

FullSizeRender.jpg

Bricka 1€, randigt täcke 2€, blommigt täcke 3€, Tintin-album 50 cent. Glasen (och sugrören!) är också från loppis, men inte från dagens runda. Popcornen är dock nya och kuddarna är från förra sommarens balkongstyling. 

FullSizeRender.jpg

Glasflaska 50 cent. Och en smultronplanta fick planteras ensam i en kruka jag hittade under solbädden, hehe.  Tänk inte då mycket på det smutsiga bordet förresten, man orkar ju inte städa på en balkong huuur mycket som helst.

FullSizeRender.jpg

Mest nöjd är jag med täckena tror jag, det var liksom det jag ville ha primärt hit ut. Tycker nämligen det är LJUVLIGT att ta en eftermiddagslur under täcke här. Och nej, jag tycker inte alls det är äckligt med täcken från loppis, vem bryr sig så länge de inte typ är fläckiga. 

Å he va he. Är jättenöjd, det kostade mig allt som allt 7€ (lite mer med smultronen förstås) . Helt okej. Nu ska ha äta upp mina styling-popcorn. För balkongstyling-offert skicka mejl till ellen@balkongen.fi.