Vecka 24

Veckans känsla: uppgiven typ. Det är en himla massa saker runt omkring mig som river och sliter i mig. Plus världsläget plus pollenallergi plus förmodligen pms.

Veckans lyxproblem: vet ni hur många timmar i veckan jag tillbringar med att svara på folks dms med frågor? Alltså som varken faller under kategorin jobb så jag får betalt för det eller vänner så jag vill göra det? Jag vet fan inte heller men det är många. MÅNGA. Senaste tiden har det ramlat in en handfull förfrågningar om olika skriv- och författarrelaterade grejer och jag. kan. inte. vara. allt. för. alla. JAG KAN INTE. Jag vet att det är en slags fjäder i hatten att folk ser mig som inbjudande och jag är hedrad att så många vill följa mig och engagerar sig i mina sociala medier, men det håller på att gå över styr. Och vissa saker kan man faktiskt googla sig fram till rätt enkelt. Jag har dessutom inte så många följare, jag fattar inte hur större profiler gör det.

Veckans som ni märker: så är det inte en så bra dag idag.

Adjustments.jpeg

Veckans kex: Ballerina Kanelbulle. Sjukt god!

006138C1-EEBA-4C7C-B4BC-6A6B76EBC0FA.jpeg

Veckans kex 2: Sjukt god!

Veckans tv: har inte sett nåt nytt på flera veckor sorry not sorry. Såg att Normal people ligger på Arenan nu, det har Pär och jag pratat om att se tillsammans. Vi ser typ aldrig på saker tillsammans.

Veckans läsning: håller på med Planet Fun Fun av Johannes Ekholm. Såg att jag var nämnd i tack-listan och när jag frågade om det så sa han att det var nåt jag sa en gång när vi drack öl som är med i boken, men han minns inte vad. Om jag själv känner igen något jag sagt hoppas jag att jag slipper skämmas hehe.

Veckans projekt: var till tandhygienisten idag på min årliga rengöring. Gjorde även skenor för att bleka gaddarna med, så nu jävlar ska jag bleka tänderna. Prepare att bli bländade, tänker go all in Anna Book-style MOHAHAHAHAHA.

Veckans jobb: skriva skriva skrivaaaaa (sagt i fotbollsramse-stil). Det är ett heltidsjobb nästan att hålla nån slags disciplin nu när sommaren är här. Har inte riktigt heller bestämt hur jag ska göra med eventuell semester. Om jag ska ta det som det kommer, en dag här och där eller fyra veckor helt off? I och med att vi har noll planer för den här sommaren och bara kommer vara hemma så känns det ju nästan mest logiskt med det första alternativet.

Veckans Viola:

IMG_6570.jpeg