Vecka 39

Veckans bloggplats: skriver detta från min bil som står parkerad utanför sjukhuset i Vasa. Pär är mitt upp i en allergiutredning och har läkartid idag och jag är med som chaufför, eftersom det känns så där med kollektivtrafiken i dessa jävla dagar. Orkade inte hitta på nåt att göra för den (förhoppningsvis) lilla stund Pär ska va där inne, så här sitter jag och passar på. Annars hinner jag inte blogga måndagsrapport före sent ikväll, ska… Ja;

Veckans nya grej: har anmält mig till att sortera donationer vid ett loppis ett par timmar i eftermiddag. Har vänner som gör det och tyckte det kändes som en lagom stor och konkret volontärgrej att göra.

Veckans jobb: det är det här vanliga. Skriv, skriv, skriv, lite projektarbete, skriv. Har fortfarande inte skrivit klart cykelmanuset. Får inte till slutet, har cyklat vilse helt enkelt. Men ska ha samtal med förläggarn här snart, så jag hoppas att lite nya ögon på det ska hjälpa.

Veckans bok: Maggan! Den finns nu. Jag hoppas att den landar i era bokhandlar under veckan, Adlibris verkar inte ha fått den än i alla fall men den kommer, den kommer. Och snälla FRÅGA INTE var man kan köpa den. Googla om du inte vet. Jag har svarat på den frågan så många gånger och jag förstår inte vad som är så svårt: DÄR MAN KÖPER BÖCKER. Du kan till och med låna den på bibblan om du inte vill köpa.

IMG_1756.jpeg

Veckans skiva: fick Sagor & Swing: En musikalisk tolkning av Bröderna Lejonhjärta av Pär till födelsedan och den är jättefin. Bra present! Fick också en vänsterhänt sax (har aldrig haft en vänsterhänt sax förr, inte ens de saxar jag själv har köpt har varit vänsterhänta, varför?!), gamla Frida-tidningar och ett knippe solrosor av honom. Han håller på att bli en riktigt presentgivarguru.

Veckans bröllop: på lördag! Har inte varit på ett bröllop på flera år, men nu! Kul!

Veckans KAN INTE VÄNTA!!!: nu har jag bestämt mig för tröjmönstret jag ska sticka och jag skulle bara vilja börja! Men ska göra klart lite sockor först. Men sen!!!! Så pepp! Sen är ju frågan om jag nånsin blir färdig, men jag vill i alla fall börja!

Veckans kan tydligen vänta hur bra som helst: Pär har fortfarande inte dykt upp från läkaren.

Veckans det här är inte regisserat men: nu ser jag honom komma gåendes! Då är inlägget slut!

Veckans Viola:

IMG_1656.jpeg