8 saker jag har tänkt på den här veckan

IMG_2798

1. Turkos mascara. Sen vi kom hem från Köpenhamn är turkos mascara typ det enda jag och syrran pratat om. Försökt fundera om vi kunde pull it off. Vi har inte kommit fram till något ännu, men jag misstänker en turkos mascara blir sommarens sminkinvestering för mig (och syrran).

2. Varför den här lasagnen jag och brorsan gjorde i fredags inte blev så god som jag trodde, trots överdrivna mängder ost. Men brorsan åt ändå typ tre kilo av den, så helt skit blev den inte.

3. En rosa soffa jag förälskade mig i på Röda korset-kirppiset i Vasa. Den var typ perfekt och jag har inte kunnat släppa tanken på den. Ni vet hur det är, man köper inte något på loppis och sen blir man övertygad om att man inte kan bli lycklig utan denna tingest. Skulle jag ha en skåpbil skulle jag redan vara på väg till Vasa för att hämta hem denna perfekta skapelse till soffa. Ååh.

IMG_2819
IMG_2837

4. Hur gulliga katter kan vara. På riktigt, SII PÅ DI HÄR!

5. Vad fan som hände mellan Jay-Z och Solange egentligen. Och att jag, trots att jag är pacifist och bla bla bla, älskar Solange lite extra bara för det här. Och Queen B som bara står där, helt kylig i hörnet. Tack Gud för att du gav oss familjen Knowles.

https://www.youtube.com/watch?v=t1LDkNuEHA4

6. Hur många gånger jag måste se Conchitas vinst före jag inte börjar gråta av att se det. Så fint att han vann, for realsies, känns som att jag har lite hopp om Europa igen.

10290664_882659905093058_4195677525861432095_n

7. Hur tjock jag kommer vara efter en sommar med Pappgallo-glass på jobbet. Får byta namn till Blejk, Gilbert Grapes mamma-size & fab. Men herregud, den vaniljglassen alltså. Aint nothin vanilla bout that. Kom in på en boll nån dag och testa själva.

8. Var jag skulle gömma ett lik om jag skulle mörda nån här, angående deckartävlingen. Ska ni vara med?