Besvikelser

IMG_2914

Under den kategorin i mitt liv kan jag nu bittert tillägga Tysklandsresa med jobbet. Gissa vem som blev matförgiftad/fick magsjuka ett halvt dygn innan hon skulle åka?

Är nu fysiskt återställd förutom en matthet i kroppen. Men psykiskt får jag nog deala med det här ett tag ännu. Den här sommaren som skulle bli sååå bra, började inte så super för mig. En stulen cykel och en missad Nürnbergvistelse. Om det här är nån jävla kosmisk karmakraft som försöker säga mig nåt, det är lugnt, jag fattar nu. Ska vara snäll och jätteglad och äcklig resten av livet. Bara skriva Facebookstatusar om "det goda i livet". HAHAHAHAHAHA.

Men nu har jag bittrat färdigt över det här. Den här sommaren kan nog bli bra ännu. Har ni tips på sommar- & turistmåsten i Österbotten? Det är ju ändå två månader tills jag har nån redig semester, så att turista i närmiljön fram tills dess vore väl nåt nytt. Hittills har jag tänkt att jag skulle bocka av Lostejn i Purmo och Nanoq. Speciellt om ni vet spökhus eller övergivna platser är jag idel öra. Men jag är nog ganska idel annars också. Typ godaste glassen, skönaste simstranden, hemligaste hångelstället, läschaste lavadansen. Ni fattar. Borde väl egentligen be Linn sammanställa den här listan i stil med Österbottningslistan, typ Grymma Sommar-österbotten för att verkligen få luskat ut alla smultronställen. Men vi provar utan henne.

IMG_2919

Jag kan ju förresten berätta om ett av mina tusen sidoprojekt - bring the scrunchie back. Går väl ganska bra vill jag påstå. Själv trivs jag ypperligt med en sån 90tals-relik i huvudet. Idag sportar jag en rosa och mönstrad lite mindre variant, men jag har en hel del olika, köpte en knippe för 20 cent styck på loppis häromsisten. Skonsamt för håret är det också, inget lugg här inte när man ska ha ner hästsvansen, istället är det som en Loreal-reklam (plus svettstela tinningar och panna). Sommarens stylingstips alltså. The scrunchie. Den som tipsar om bästa lokala sommarnöjet för en Österbottinng (och spare me sju broars sommarbilage-bullshit, jag vill ha INDIE-tips) kan få en på posten (jag hör redan de ödsliga kråkrona kraxa och tumbleweeden rulla förbi i kommentarsfältet, hehe).