Blejk, fejt och flawless

Det är inte alltid jag kommer ihåg att adda det där Fab:et till Blejk, Fejt och... Ibland går jag bara runt och känner mig som en påse hundskit. Igår var en påse hundskit-dag. Eller egentligen har det luktat hundskit runt mig i flera veckor. Det har snurrat på högvarv i sommar och det har absolut varit värt det (hej finaste Priden ever) men det har sina konsekvenser. Typ stressfinnar, strejkande menser, eksem, störda sovrutiner och dagliga gråtattacker över allt från livets meningslöshet till "jag tappade en gaffel i golvet". Och lite panikkänsla inför telefoner, social medier och folksamlingar. För allting kräver bara en massa. Och självförtroendet, det ba poff! borta. Känslan av att vilja krypa ihop till en liten boll och försvinna har varit överhängande.

Igår var en påse hundskit-dag. Idag ska inte vara det. Idag är jag på andra sidan, jag har fyra veckor ingenting framför mig och all tid i världen att stabilisera det som skakats om.  Och om mina egna krafter tryter kan jag alltid ty mig till ~*~de högre makterna~*~. Yesss, jag menar givetvis Beyonce featuring Nicki Minaj och överraskningsremixen.

Beyonce-Nicki-Minaj

Kunde semestern rent musikaliskt sett ha startat bättre? Think not. THANK U <333. Och tills mitt eget självförtroende är återställt så tänker jag fake it til I make it och preacha I woke up like this, I woke up like this - Flawless!