Böcker, katter och vitaminer

IMG_2263

Eftersom cirka alla är sjuka på mitt jobb spelar jag defensivt och smäller i mig C-vitamin på längden och bredden. Så igår gjorde jag en smoothie, eftersom det också känns som en sån där duktig blogg-grej att göra. Jag mixade yoghurt, banan, kiwi, nån blå och röd bärblandning jag hittade i frysen, linfrön och torkade & malda havtornsbär och dekorerade med ett sånt där papperssugrör. Blev gott, men alltså de där sugrören är totalt värdelösa, TOTALT. Och allt får en bismak av - just det - papper. Men ska man blogga om sin smoothie så känns ju pappersugrör nästintill obligatoriska.

IMG_2264

Gick som sagt till bibban igår och vilken hög jag kom med! Skulle egentligen bara ha Göra gott av Trude Marstein som min handledare tipsade om, men hittade jääni. Hade en riktigt skön stund i soffan med min smoothie och mina låneböcker.

IMG_2267

Night film! Bridget Jones: Mad about the boy! Oktober i Fattigsverige! Massa böcker jag velat läsa länge. Och några jag inte vetat jag vill läsa. Jag har nästan helt sluta köpa nya böcker sen jag började gå till bibban igen. Jag har sagt det förr, men alltså Jeppis bibban!!! Bättre bibliotek får man leta efter.

IMG_2269

Den här lilla boken hittade jag också. Och läste. Allt Jonas Hassen Khemiri gör är guld i mina ögon, let's leave it there. Tycker också väldigt mycket om den här (inte så nya längre) trenden med att ge ut noveller så där.

IMG_2272

Viola var också nöjd med bokhögen.

IMG_2273

Kantele var inte nöjd, men hon är sällan nöjd med nåt. Hon föredrog sin gamla böcker på fönsterbrädet (det är nämligen ett element rakt under, så där är det varmt och gött att va).

IMG_2280

Glöm Grumpy Cat. Behold - Evil Cat.

IMG_2296

Och jo, det är så här vi sover oftast.  Helt okej, tills hon börjar dregla.