Ett av tusen loppisrace

fr10

Idag åkte jag med Emmi på Loppisrace till Forsby. Alla byar med självrespekt har loppisrace i år, men jag har inte orkat åka på några andra ännu, eftersom 90 % av det folk säljer är barnkläder eller annat skräp. Men i Fossbyji har vi vissa kontakter, så det kändes som ett säkert kort.

for8

Bl a min kollega Sofia sålde massa. Hann knappt ut genom bilen hos hennes innan jag köpt det här pennskrinet. Katter, pennor, ja, det hade nästan mitt namn på sig.

for7

En ny kökslampa hittade jag också. Fick en plötslig insikt att den här bloggen enbart innehåller uppräkningar av saker jag köpt. Gott folk, konsumera medvetet. Och när jag sagt det kan jag fortsätta.

for9

Vi åkte vidare till Purmo och Lundagård också. Har aldrig varit där tidigare och ville således köpa det mesta jag såg. Men jag begränsade mig något.

for4

Den här sovjetiska ABC-boken måste jag i alla fall köpa. Ja, för 8,50 då som ni kan läsa på prislappen jag så smidigt gömt undan på min arm.

for2
for3

Ja, ni ser ju själva. Absolut nödvändigt köp.

for5

Jag är väldigt, väldigt svag för reseskildringar och sånt från förr i världen (orkar inte tidsbestämma men typ 1850-1970). Om man bortser från den uppenbara rasismen och så, så är det något charmigt med att läsa beskrivningar av andra platser när de platserna fortfarande var liksom... exotiska och inte varje student med ett pass åker jorden runt och hittar sig själv på nån strand. Just den här boken har varit något samlingsalbum för bilder man tydligen fick med margarinpaket.

for6

Alla bilder är inte inklistrade, men man kan ändå lära sig mycket om lite allt möjligt, t ex abessiniska hövdingar.

for1

Och om ni undrar vad den vackra blommiga bakgrunden till ett par av bilderna så är det min disco-kappa. Också ett loppisfynd från ett par år sen. Det är väl en morgonrock egentligen, men den funkar perfekt om man vill ha en sån där avslappnad pyjamaslook med tofflor, flares och rock. Och det ville  givetvis idag. Som ni ser ligger det fucking dammtussar (och kläder) mitt på golvet här hemma så det nästa jag ska göra är att städa. Tror jag.

for11

Och om nån undrar vad jag gjorde igår kan jag berätta att jag och Nikko satt och funderade vad vi skulle göra ungefär hela kvällen. Vi åt glasspinnar, drack cider och vodka och lyssnade på min playlist Punkfest jag gjort åt oss in case vi skulle gå på Punkfest till Netti. Det gjorde vi inte sist och slutligen inte, men playlisten funkar ändå (det är mest Nicki Minaj på den).

Nu ska jag städa.