Från oss alla till er alla - en podd!

Det har grott en tanke i mig länge. En tanke om att ha nån slags podcast. Inget märkvärdigt, ingen proffs-producerad, men en liten, liten podcast. Alla andra tycks ju få ha det, så varför inte jag liksom?

För ett par veckor sen fick jag medlurat Pär på idén. Eller medlurat och medlurat, men jag hade ljugit om jag inte sagt att jag nog var den drivande kraften bakom beslutet. Och idag, efter ganska många om och ännu fler men, så spelade vi in ett pilotavsnitt idag av den nya (succé?)podden

Scener ur ett annat äktenskap.

Det här är helt oredigerat (jag satt i två timmar och försökte klippa och göra nåt av det, men det slutade med att jag kände pulsen i ögongloberna) och ganska crappy ljudkvalitet och helt manuslöst, men om ni vill ha mer av oss kan jag tänka mig att försöka göra det bättre. Kan också tänka mig att lägga ner det här projektet helt och hållet om ni tycker det suger. Vilket jag har full förståelse för, det spårar ur riktigt ordentligt i slutet.

Men ni kan ju lyssna och säga vad ni tycker. Det är helt omöjligt att själv bedöma kvaliteten på nåt man producerat själv. Jag tycker ju att vi är j ä t t e r o l i g a, men det är ju för att jag är med i vi. Jag fattar ju att man inte tycker det som utomstående. 

Okej. Lyssna. Säg till. Scener ur ett annat äktenskap-podden HÄR på Soundcloud!