Gott & blandat

IMG_2661

I helgen läste jag också den här boken, Klartext(med alla respekt). Det är en antologi om sexualitet och kön och min min fantastiska kompis Netti medverkar i den. Jag vill rekommendera den åt alla, hbtq- och könsfrågor är tyvärr fortfarande något som behöver uppmärksammas, och inte något en ska skämta bort (erhm, erhm, Svenska Yles jävligt osmakliga april-skämt som Linnea har skrivit sjukt bra om HÄR). Boken finns på finska och svenska och kan köpas t ex på Adlibris, i alla fall på finska.

IMG_2662

Boken läste jag till stor del på bryggan vid Gamla Hamn. I solnedgången. Där sitter jag ofta och läser. April, april. Jag sitter typ aldrig och läser där, speciellt inte i fucking solneeedgången, men råkade vara där i fredags p g a Dating School-filminspelning. Det var vackert, men kallt som röven när solen gick ner.

IMG_2663

Obligatorisk mina fötter nära vatten-bild.

IMG_2672

Det har pågått nån våga-visa-sig-utan-smink-kampanj på min Facebookfeed de senaste veckorna. Så här ser jag ut, när jag just har tvättat bort allt smink. Inte världens snyggaste, men inte världens fulaste heller. Plus för tvål i ögat-röda nyansen i ögonen.

IMG_2676

Igår blev det oplanerad måndagslyx i form av tidningar. HQ med fru kom hem från Berlin och hade i vanlig ordning köpt hem tyska InStyle åt mig, plus en massa Berlin-tidningar. Dessutom damp första numret av min Astra-prenumeration ner på hallgolvet igår, så eftermiddagen och kvällen tillbringades i sängen med dessa babies. Sen tog jag en powernap i några timmar som till slut gled in i nattsömn, jag var som klubbad. Misstänker pollenallergi.

http://www.youtube.com/watch?v=hmCgYur7FPM&feature=youtu.be

Här är förresten trailen till Dating School-filmen. Vi har premiärvisning här på After Eight på fredag klockan 19:00, så kom hit då! Efteråt spelar Iisa, som ni också kan se på Flow i sommar. Fast här på AE är hon gratis att se. Kom, kom.

IMG_2609

Här är hon (Iisa alltså) på min WC-dörr också. Det turkosa gick så bra ihop med min badrumsmatta så jag snodde hem en affisch från jobbet.

Klart slut, nu ska jag ut (i solen).