Hej papp!

Vi syns no sejnari ida och du ska no få naadeslags present å, men nu får du ett lilli inlägg å. Du kanski tycker de här e nolot, men skyll de sjölv!!! För jag hadd tänkt publicer adee Mina Vänner-grejen me te idag, men NAAAN har ju int skicka sina svar ännu så de hääär... Sådee vart e nu.

15058679 10154241053979107 1239940960 n

Tack för att jag fått din känsla för nostalgi, din känsla för rättvisa, din humor och ditt temparament. Pär sa också att vi har en slags bestämdhet gemensamt. Eller rättare sagt att jag kan välja att vara bestämd på samma sätt som du, men jag väljer inte alltid det. "Det finns i options-paketet".

Jag önskar att jag hade fått lite mer av din automatiska snällhet, en slags snällhet som inte kräver så mycket och som kommer av sig själv. Eller din rättfärdighet och hur rakryggad du är, allt görs ordentligt och man fuskar inte, även om man kan. Så är inte jag, jag fuskar jämt, om det bara går. Dessutom är du ödmjuk på ett sätt som jag bara kan drömma om. Du verkar alltid i det tysta utan att kräva så mycket tack. Men tack i alla fall! Och tack för att jag fått se dessa egenskaper genom livet, så jag vet vad jag kan sikta på om jag får för mig att bli en bättre människa nån gång.

Och till sist, tack för att du ändå låter mig ha de egenskaper och de drag som du inte har och som ibland kanske driver dig till vansinne. Typ hur tankspridd och slarvig och högljudd jag kan vara. Du har ju också vissa egenskaper jag inte förstår mig på. Typ att du ringer och säger "nu är jag här" och förväntar dig att man ska vara färdig samma sekund istället för att ringa och säga "nu startar jag" så man har några minuter på dig.Du borde veta efter 29 år med mig att jag behöver några minuter.

Men har du märkt att de där okompatibla delarna i vår relation lite filats på bort de senaste åren? Jag har faktiskt tänkt på det och jag tror det har att göra med att vi blir äldre. Skönt.

Nu ska ja slut ti pjasa me, för no vejt du va ja menar. Int fejlas he de na, papp.

/ Ellen

PS Ring tå ni far ti fammos.