Helgen som gick

IMG_2544

Efter tre dagars sjukkarantän där hemma gjorde jag allt jag bara hann med under helgen.

Jag köpte en ny fåtölj från Åldringsvännerna för 20 euro. Lite schleten men ack så bekväm. Perfekt att sitta och sticka i, MVH mommo.

IMG_2545

Viola fattade genast tycke för den.

IMG_2517

Resten av lördagen hjälpte jag den här gossen flytta hemifrån. Gossen är min lillebror för er icke invigda. Han har inga möbler, men han har en stormtrooper.

IMG_2519

På lördagskvälenl var jag bjuden på Godisfest hemma hos Emilia. Jag var utklädd till (fredsälskande)lakrits pga ofärgglad garderob. Men adderade lite smak till lakritsen med pastellnaglar, babyrosa läppstift och rosa sprayfärg i hårtopparna. Jag tänker: muminlakrits.

IMG_2521

Brorsan var en något oengagerad polkagris.

IMG_2524

Emilia herself som cakepop <33333.

IMG_2542
IMG_2539
IMG_2533
IMG_2531
IMG_2526
IMG_2525

Stannade inte så länge på festen, för jag var så trött efter mina hostnätter ännu. Men det var så himla roligt! Folk hade klätt ut sig så bra, bäst var kanske Caros M&M-dräkt. Är så glad att Emsu (och Ragnar) är tillbaka från Marseille, mitt sociala liv har fått en välbehövlig energiboost.

IMG_2543

Söndag förmiddag kom Emmi på snabbvisit. Med sig hade hon milkshakes. Varför inte liksom.

Senare på dagen stickade jag färdigt ett par sockor och såg äntligen Catching Fire, var på Pride-möte och drack te med ett par väl välda figurer som avslutning. Superfin helg - med superväder dessutom! Det är något så otroligt skönt i de där första solstrålarna om våren. Känner mig fylld med energi!