Helgens mest sedda Youtube-klipp

http://youtu.be/RtpKjgwi4Sc Jag och Emmi kollade den och reminicade över tidiga eftermiddagar i högstadiet när man kom hem, kollade tv och drack oboj. Det var en fin tid. Även om finsk TV bestod av Magic Bullet-reklamer på repeat 20 timmar i dygnet.

http://youtu.be/5eorCDsPy7Y

Kanske världens finaste kärlekslåt. OBS ej ironiskt pensionärig, tycker Gunnar Wiklund är grymt underskattad.

http://youtu.be/k69Z92XqRNE

Obligatorisk Nilecity-referens, jag och Emmi kollade Nilecity på skrapig video jag vet inte hur många gånger på fredagskvällarna i högstadiet. Skulle Killing-gänget haft vett att hålla sig borta från media efter detta skulle jag fortfarande gilla dem. Men du måste göra Alla är fotografer, Johan Rheborg? Du MÅSTE ha en karriär, Robert Gustafsson?

Här tog jag bort en video med en låt jag först hade lagt upp, efter att Tove vänligt påpekade hur fel den var. Tove har så klart rätt, Vid foten av fjället är en kränkande låt och jag ber om ursäkt för att jag spridde den. Borde ha varit tydlig med att diskussionen kring klippet var just hur galet det är att något sådant funnits, för inte alls så längesen, och det borde jag ha varit tydlig med. Hur som helst är det onödigt att sprida rasistisk skit, så jag ber igen om ursäkt. Glömmer ibland bort vad som är okej att prata om sinsemellan i en annan kontext och vad som passar sig publikt. http://youtu.be/-f33_j84qQQ

Att roadtrippa med Emmi tar fram många minnen. Bl a min Ken Ring-plansch i pulpeten på femman. Real from the start.

Bra helg annars. Köpte nya lakan jag sova nyduschad i inatt, hollaaa!! Men nu ser jag och Nikko på Beyoncé & Jay-Z live. Yle Teema borde få Nobelpris i public service.