Jag har ny sminkväska, äntligen!

IMG_2217

Jag har kånkat runt (okej, kånkat är eventuellt att överdriva, jag har inte så mycket smink) med en visserligen fin, men fullständigt opraktisk tygväska i flera år. Men så igår gick jag och brorsan en snabb loppisrunda, och se vad som uppenbarade sig! En gammal väska för pingisracketar! (Här skrev jag först pingisMAJLA, utan att ens reagera på att det skulle vara inkorrekt. Fick googla korrekta ordet. Och nu tvekar jag på böjningen i plural. Rackets? Ack detta finlandssvenska arv...)

IMG_2218

Så snygg och bra färger. Och så kostade den 1,50 €, det är vad jag kallar ett bra pris.

IMG_2219

Smiths-badgen från gamla sminkväskan fick följa med, den är ju tradition vid det här laget. Fick den av Jutta för några år sedan när hon städade ur sina lådor från gymnasiet och bestämde sig för att hon inte behövde en The Smiths-badge längre. Haha, LOL, Jutta, your loss. Och tack.

Nu ska jag först dricka en kaffe med min nya coola crowd (Mia-Irene) och sen ska jag gå hem och dra på mig....

IMG_2202
IMG_2216

... THESE BABIES! Min Star Wars-leggings jag fick av syrran för nån vecka sen. Så fula - så oumbärliga. Och skitbra att ha på sig om kvällarna när vi nu har det så jävla kallt som vi har det. Saker som känns lite last year; Finlands klimat.

PS Tror det här är första gången jag publicerar bild på mina bara fötter pga fotkmplex och allämnt äckel inför företeelsen fötter. High five jag, bra att konfrontera sina nojor.