Känd från Insta

Hej peeps, det är officiellt bröllopsvecka för mig och Pärlan, så jag kommer knappast blogga speciellt mycket - för annars SPOTTAR jag ju ur mig inlägg *gör "eller hur"-min och lägger trotsigt armarna i kors*. Däremot postar jag på sevendays.fi instakonto som heter just sevendays.fi denna vecka. Kul för er som just can't get enough of me. Försöker hålla det bröllopsfest-relaterat på gästkontot, så GRATTIS alla heterohetsare, kul för er! Nästan lika kul som när Dressmann öppnar i ens stad. 

Nej, nu ska jag inte vara sån. Jag är supertacksam att ni är nyfikna på vad jag gör i cyberrymden och irl, speciellt eftersom jag idag diagnostiserade mig själv med ett "närmast sjukligt bekräftelsebehov" <- citat ur verklig Whattsapp-diskussion. All den uppmärksamhet ni skänker mig genom besök, likes och kommentarer är vad jag föreställer mig första morgonsilen är för en heroinist (min uppfattning om första morgonsilen kommer helt och hållet från filmen Trainspotting).

Och här är en gonatt-visa åt alla de som känner att de skulle vilja uttrycka oro inför mitt drogiga förhållande till bekräftelse:

[embed width=480 height=270 class=left thumbnail=https://i.ytimg.com/vi/KUmZp8pR1uc/hqdefault.jpg?r=40903]http://www.youtube.com/watch?v=KUmZp8pR1uc[/embed]

Kortversion av detta inlägg för den som tycker jag dravlar för mycket: jag är trött och postar på Sevendays' insta denna vecka och RIP Amy.