Kolla vem som laddat kamerabatteriet!

IMG_2246
IMG_2247

Så här mysigt hade vi igår kväll när vi (okej, måste börja använda JAG när det bara är jag och katterna det handlar om) kollade film. Svenska Call Girl och franska Amour. Båda två helt sevärda, men Amour var bättre. PS Röker alltså INTE inomhus även om det råkar ligga en tobaksask där på bordet. Den följde bara med ur jackfickan när jag sökte efter tändare till ljusen. Jag är äcklig, men inte så äcklig.

IMG_2251

Imorse när jag kom till jobbet hittade jag den här fina lappen min bror hade lämnat efter sig i fredags. Tack för den.

IMG_2252

Dagens första kund var Malin som drack kaffe och poserade vant.

IMG_2253

Det här serverade vi till lunch idag på jobbet. Jag tänkte att matbilder är ju alltid poppis. Så varsågod, här har ni en matbild. På bilden ser ni gratinerad kyckling, men jag åt blomkålsgratäng pga vegetarian.

IMG_2260

Sen hade jag handledarträff med Antin, min LittSkap-handledare och jag känner mig lite bättre nu. Som att det kanske finns nån slags riktning och mål och mening med mitt roman-projekt. Känner mig också lite inspirerad att fortsätta, trots skittråkigt parti just nu. Jag tog inga bilder från den träffen, men senare tog jag en bild av mitt hår, eftersom jag går i hår-förändringstankar. Vad göra liksom? Färga rött, färga blont, behålla luggen, spara ut den, klippa hela håret, bara toppa. Ja vejt int. Hur som helst måste jag göra nåt, för det bara hänger där nu.

Nu ska jag springa till min kommunaltjänst - bibban! Sen ska jag fika med Emmi och sen är väl den här dagen färdig. Om jag inte går på bio, de visar 12 years as a slave på filmklubbsvisningen, men jag vet inte om jag orkar. Jag är inte främmande för att somna på bio och idag känns som en dag det kunde hända. Vi får se.