Lite loppis och mycket semester

Hello strangers! Det har gått en vecka sen sist, men det har sina förklaringar. Vi har flyttat! Är inte riktigt klar med allt än, men nästan. Och nu sover och äter vi här i nya kråkboet, väldigt overklig känsla på nåt sätt. Men bra overklig, inget annat! Vi har liksom ett GÄSTRUM nu, med en egen 1,20s säng. LYX!!!! Jag tänker att jag mellan gästerna ska använda den som dagbädd att t ex ligga och läsa på ("ligga och läsa" = sova middagslur). Dessutom har våra liv berikats med en diskmaskin. Det är otroligt hur mycket lyxkänsla det ryms i den lelle apparaten.

IMG 2930

Bild på miraklet och min nya bästis. 

Jag har haft semester i fyra dagar nu och det är som semester brukar vara; jätteskönt. Har egentligen inte gjort så mycket annat än flyttstökat, men frihetskänslan i att kunna ligga och kolla på gamla SATC-repriser till långt in på småtimmarna och veta att man kan sova senare nästa dag, det är... Ja, jag blir nästan tårögd.

IMG 2974

Idag gjorde vi första egentliga semesteraktiviteten, vi åkte på loppisutflykt till finnmarkerna med papp och styvmorsan. Hann beta av Härmä, Kauhava, Lapua och lite av Seinäjoki, innan orken tog slut. Kommer ju sällan hem tomhänt från loppis så varför skulle den här gången va nåt undantag?

Här är allt krääsä som fastnade mig i händerna den här gången, snyggt uppvisat framför våra mycket blåa sovrumsväggar. Ni ska förresten få se mer av lägenheten så fort det är lite mer ordning här. Fult är det ju inte här i alla fall. Jaja, fynden nu då.

IMG 3002

En rosa morgonrock som jag givetvis tänker använda som sval kappa. Om det är nåt jag alltid släpar hem så är det just morgonrockar av olika slinkiga material.

IMG 2994

Ett par kritstreckiga brallor. Dom är väl helt okej. Dom sitter bra och om inget annat kan jag ha dem i jöbbet.

IMG 2991

Ett par tallrikar, fast vi inte ska ha mer tallrikar. Oh Well. Man måste ju ha nåt snyggt att lägga upp sina makaroner på så likesen trillar in på Insta #lifestyleblogger

IMG 2998

10 stycken gafflar. Det var mitt mål för dagen, alla våra gafflar har nämligen försvunnit?! Har haft 12, nu är tre kvar. Har inte den blekblåaste vart de andra tagit vägen. Men för ynka 30 cent styck fick jag ett helt nytt set.

IMG 2990

Trolltider på vinyl! Ett riktigt fynd måste jag väl ändå säga. Min bästa julkalender på mitt bästa reta brorsan för att han inte har den-format.

IMG 2993

Ett örngott. Min tredje last när det kommer till loppis. Men nu har vi ju faktiskt en till säng som också ska bäddas och dessutom ett 90-tals grafiskt Marimekko-örngott för 70 cent har väl ingen dött av?!

IMG 2997

En Muminmugg. Är ingen fanatisk samlare, men hur ofta ser man Muminmuggar för 5€?

IMG 2987

En lampskärm till vardagsrummet. Nu tror jag att vi börjar ha lampor till alla rum, nu behöver vi bara nån som skruvar upp dem... *efterlyses* Brukar göra det själv men way too många trådar som hänger löst i taket här.

HE VA HE! Pär köpte för övrigt två Marimekko-tröjor för sammanlagt tre euro (den ena visserligen i storlek S, men den ska Laura få) och jag tvingade pappa köpa en gunghäst åt ett visst barnbarn som fyller ett år (!!!) nästa vecka. En mycket lyckad loppisrunda. Släng in ordentligt goda pommes (och mjölk <3) på torggrillen i Lapua och bensinstationskaffe å berlinermunk på hemvägen och du har en riktigt bra semesterdag.

IMG 2980

Nu ska jag fortsätta med semestern, hej dåååå!