Midsommar, midsommar

Topp tre saker jag skrattat åt i helgen: 1. När vi kom på att vi borde göra Hunger Games: Juhannus Edition när vi satt och pratade om hur många människor som alltid dör under midsommarhelgen. Ni vet, en trailer om några människor, utrustade med finska midsommar-grejer, typ sprit och grillkorv. En ö, en villa och plötsligt hörs kanonskott och någons bild på himlen. Jag är ju inte helt hjärtlös, jag fattar ju att det inte är roligt att skämta om sånt här, men åååh, vad det är roligt ändå. 2. Den här videon. Och liveframförandet jag hade ynnesten att ta del av lördag natt. 3. Nikko och Ellus tårtkrig.

Topp tre saker jag inte skrattat åt i helgen:

1. När jag lekte Crazy Eyes och slog mig själv i ansiktet så hårt att jag fortfarande är öm runt ögat. 2. När brorsan lakoniskt tittade på mig i ett par minuter och sa "du ser lite döende ut". Detta alltså på midsommarafton när jag hade frikkin blommor och håret and all that jazz. 3. Hur jag mådde igår (och fortfarande lite idag inser jag nu när jag skriver). Jag är obviously för gammal för att dra i mig en vinbox + moms på två dagar.

 

Typ sådär, i korta drag. Hoppas ni har haft det fint, trots kylan. Jag är inte så bra med högtider och speciellt midsommar tycker jag är mest jobbig. Men I get by with a little help from my friends, ibland måste man låta dem dra dig med, fast du helst skulle sitta vid köksbordet med vindunken i famnen och gråta. Så jag hade det jättebra, trots kylan. Tack.