Min hjärtliga vändagskväll

IMG_2345

Jag sitter i kontoret och hör på The New Tigers som spelar för fullt i café. Jag sitter nästan alltid här under konserter, jag är så känslig för höga volymer (never said I wasn't a mommo). Dessutom youtubar jag "makeup tutorials for men" pga oväntat jobbuppdrag imorgon.

Idag konstaterade jag förresten att jag nästan jämt ser ut som en ledsen hund på alla bilder.Min kollega L sa också att jag alltid är glad i verkliga livet men så fort en kamera kommer fram så har jag ett stenansikte. Men jag tycker inte om att le på bild för att då ser jag lite lätt hjärnskadad ut. Men jag vet inte, hjärnskadad eller ledsen hund. Vet inte vad som är bättre riktigt. Ska tänka över min fotomin till nästa gång.

IMG_2348

Ikväll rockar jag "seriös VD på hiphop-skivbolag"-looken, dvs kavaj och lagom blingiga accessoarer. Det här halsbandet kötpe jag i veckan på Lindex rea för en femma. Hänger tungt och bra om halsen.

IMG_2346
IMG_2344

Och till det mina favoritskor. Känner mig alltid fierce i dom, när jag köpte dom i somras frågade min kompis Q om jag är med i ett gäng. Bättre betyg på skor kan man knappast få. (Och ja, jag är så gangster ås jag sitter med fötterna upp på bordet - i kontoret!!!) Tänkte också ta en bild av mina byxor men när jag plötsligt insåg att jag satt och fotade mitt skrev blev jag lite tveksam till hela idén. De är i alla fall lila och kostade sju euro, också de på rea.

PS Måste bara tipsa om den här lovely pizzan jag lagade igår, men jag bytte ut naan-bröden mot potatisrieskan för att naanbröden jag hittade i butiken såg så svejtto ut. Det blev hur som helst sjukt gott. Åt så mycket att jag rpar Aura-ost än idag.