Mina julklappar

Egentligen har jag massor att berätta, men jag orkar inte riktigt börja. Är i alla fall i Ronneby nu och hälsar på. Vi träffar Pärs vänner och familj och ser oss omkring och planerar flytt och lyssnar på radio och äter cashewnötter. Det är gött, Ronneby är väldigt mysigt.   Tänkte i alla fall att jag kunde presentera mina julklappar, för det var ett mycket bra år i år. Vill ju skryta lite. Har ännu en julklapp att få av min Secret Santa som visade sig vara pappa, men den envisa geten vägrar säga vad det är före jag kommer hem eftersom han vet att det retar mig. 

I alla fall, I give you - julklappar 2015. 

Av mamma fick jag dessa örhängen från Feministsmeden i Stockholm. Är mycket förtjust i dem.

  Sen gick jag pengar, som jag kunde sätta i min nya plånbok. Mamma fick den här av en kompis för flera år sen och jag har varit avundsjuk på den sen dess, men nu norpade jag helt enkelt åt mig den (med mammas godkännande) eftersom dragkedjan i min gamla Jesus-börs gett upp.

  Dessutom världens bästa hårolja, Nashi (varsågod för tipset) och av Nora, den lilla gullungen fick jag bodylotion från Victorias Secret. Så sött att hon köpt egen klapp åt mig.

Av Pärlan, den lilla casanovan, fick jag den här tygryggsäcken/gympapåsen med guldigt tryck. Vet inte om det syns, men det står alltså All girls to the front. Hur snygg är den inte?! Hur bra smak har han inte?! Hur sarans lyckligt lottad är inte jag?!

Och dessutom - en prenumeration på min favorittidning Vi Läser. Så himla bra presenter, genomtänkta och personliga. Han är så fin.

  Och idag fick jag julklapp av Pärs mycket goa mormor, blev nästan tårögd av omtanken. Och en liten bit Ronneby att ha i köket är verkligen inte fel. Jag har tagit denna lilla håla till mitt hjärta fullständigt. Bildbevis säger ni?

  Jag på bandymatch igår med "vårt" (är verkligen inte så engagerad) lags mössa.

Nu ska nog jag umgås med Pär lite. Tack och hej, gott nytt år!!!