Mina vänner: Emma F

Som bäst sitter jag i skrivlyan och ruvar. Lyan är ganska högt belägen och det blåser så det knakar i fönstren. Malin gick just härifrån och jag sitter och känner mig så där hemlig som man kan göra när man vistas på en ovanlig plats.Har ganska bra flow i alla fall, och för att inte störa det desto mer så tänkte jag slänga in en vän idag istället. Idag får ni träffa en tvättäkta släkting till mig - min kusin Emma!

14805410 10154269058993509 1326209473 n

Namn: Emma Forsman

Ålder: 28

Stjärntecken: Vattuman

Bor: Forsby, Pedersöre

Familj: Gift med Johan och har två barn, Thea 4 år och Walter 2 år. Till min familj hör även min mamma och pappa plus en syster och en bror.

På internet finns jag här: Instagram @emmathereseforsman

Det här gör jag när jag inte har fritid: Jobbar som eftisledare för Folkhälsan men är nu hemma med barnen fram till hösten 2017 .

Och på min fritid brukar jag: Sticka och sjunga i kör är något jag tycker om att göra.

Favoritfärg: Gammalrosa.

Favoritpopgrupp: Helt beroende på humör.

Den bästa låt jag vet:Enter Sandman - Metallica

Favoritbok: Läser inte mycket böcker alls men Gömda av Liza Marklund är faktiskt en bok som jag har mellan mina kokböcker i bokhyllan.

Favoritfilm:Hunger Games

Favoritdjur: Jag är en kattägare som egentligen tycker mer om hundar.

Favoritmat: Kalops. All day, every day.

Favoritdryck: Mjölk.

Jag tycker om: Att umgås, dansa eller dricka kaffe med människor jag tycker om. Att klippa gräs är också roligt.

Jag tycker inte om: Spindlar, inälvsmat och finska tv-program.

I framtiden vill jag: Men vilken svår fråga! Jag behöver inget guld och gröna skogar utan är nöjd med det jag redan har och nu har jag ju också nånting jag kan kalla en hobby så det är ett check! på min lista. Jag har börjat pressa mig själv och sätta mig i såna situationer var jag inte tidigare har varit bekväm ( t.ex. hålla tal) så det hoppas jag att jag fortsätter med.

Så här känner jag Ellen: Vi är kusiner och har växt upp mer eller mindre tillsammans men det var i 16 års ålder vi började umgås ”privat”.

När vi umgås brukar vi: Dricka kaffe, skvallra, dansa...

Det bästa med Ellen är: Hon är generös, rolig och har alltid varit omtänksam mot mina barn.

Det sämsta med henne är: Inte så stresstålig kanske...

Jag tror Ellen tycker om följande saker hos mig: Hon vet var hon har mig.

En hälsning till bloggläsarna: Tack och hej från mig, det här var jobbigare än vad jag trott! :P

Emma är den redigaste människa jag känner. Hon stickar, hon kokar kalops, hon uppfostrar barn, hon får saker gjort, hon ställer upp och hon tvekar aldrig. Hon har en sån otrolig ryggrad i sig och det finns nog inget falskt i henne alls. Men tro inte hon är tråkig - långt ifrån! Hon är dessutom skitkul och kan släppa loss som ingen annan, så även om vi brukar skämta om att jag ledde henne ner i fördärvet som tonåring när hon började hänga med mig, så tror jag nog hon hade hittat dit själv förr eller senare, hehe. Hur hon lyckas förena de två egenskaperna vet jag faktiskt inte, men jag är väldigt glad att ha henne som kompis.