Mina vänner: Minerva

14247959 950586111716708 1854347163 o

Fredagen till ära bjuder jag på ännu en Min vän! Det här är en fantastisk följetong om jag får säga det själv, väldigt enkel för mig (kräver cirka noll arbete) och väldigt roligt att läsa vad alla svarar. Dessutom kommer den kunna hålla på rätt länge ännu, har måååånga vänner jag inte presenterat än. Inte för att skryta. Men jag har det. Nu - världens bästa Minerva!En bild av mig ↑

Namn: Minerva Ekrelius

Ålder: 27

Stjärntecken: Vågen

Bor: Jakobstad, Finland

Familj: Flickvän Kaisa och två håriga barn (a k a  hundar)

Favoritfärg: Jag har älskat rosa ända sen jag var liten, men fram tills typ två månader sedan så insåg jag plötsligt att jag har lite tröttnat på den. Tycker om den fortfarande, men inte längre min favorit. Så nu vet jag faktiskt inte.

Favoritpopgrupp: SILVANA IMAM ... inte för att det är pop… eller en grupp… men hon är min absoluta favorit-artist!

Den bästa låt jag vet: Just nu är det Väck Mig När Ni Vaknat av Silvana Imam

Favoritbok:How to Be a Graphic Designer Without Losing Your Soul av Adrian Shaughnessy… Fast om jag ska vara riktigt ärlig så var titeln mer hjälpsam än själva innehållet.

Favoritfilm: Dokumentären The True Cost.

Favoritdjur: Alla, förutom fästingar och vissa människor.

Favoritmat: Veganskt och gluten. Alltså bröd och pasta typ, hehe.

Favoritdryck: Vatten.

Det här gör jag när jag inte har fritid: Pluggar grafisk design, gör sporadiska designuppdrag, jobbar varannan helg som museivärd på Jakobstads museum, och jobbar också sporadiskt i Shaumanhallens garderob.

Och på min fritid brukar jag: Träna Krav Maga, yoga, promenera/springa i skogen, mysa med hundarna, umgås med Kaisa och kompisar, kolla serier, överanalysera och läsa Computer Arts.

Jag tycker om: Måndagar och fredagar.

Jag tycker inte om: Likgiltighet.

I framtiden vill jag: Kunna leva på att vara art director som endast jobbar med projekt som delar mina värderingar.

Så här känner jag Ellen: Lärde känna Ellen i projektgruppen för Jeppis Pride, idag är hon en av mina närmsta vänner i jeppis.

När vi umgås brukar vi: Morgonpromenera, prata - ofta virtuellt, hänga, festa.

Det bästa med Ellen är: Att när hon säger någonting, som t.ex. en komplimang eller frågar om hon kan hjälpa på något sätt när jag är sjuk eller så, så vet jag att hon verkligen menar det. Jag känner också att jag kan vara helt mig själv/sockerhög i hennes sällskap.

Det sämsta med henne är: Att hon ibland försover sig till våra morgonpromenader och Fight brukar tycka det är tråkigt då </3

Jag tror Ellen tycker om följande saker hos mig: Jag tror Ellen tycker att jag är genuin och empatisk.

En hälsning till bloggläsarna: Hej coolisar.

Minerva är kanske den mest genuint godhjärtade människa jag vet, jag känner ingen som är så mån om allas väl som hon - samtidigt som hon kan vara stentuff och hon låter sig verkligen inte trampas på. Dessutom är Kaisa och hundarna som en megastor bonus med Minerva, eftersom de är <33333 de med. Minerva, jag och Ronja har en liten, mycket exklusiv klubb och de är verkligen mina go to-människor när det gäller både värdsliga och spirituella (inside grej, you wouldn't understand) saker.