Mitt i veckan-pepp

Hej blogglovers, här är Blejk, fejt och fab med ett message till er: uttrycket lill-lördag är nåt av det värsta jag vet. "Lill-lördag" är det verbala motsvarigheten till när läkaren kollar din tonsiller med en träpinne. Jag tycka vi ska turn the tables och börja kalla lördag för "stor-onsdag". WHO'S WITH ME?!

Meeen med det sagt tycker jag ändå man kan behöva en pick me up så här mitt i veckan. Här är några bra saker jag gillat den senaste veckan:

121616 Riverdale

RiverdaleNetflix. Nu har jag bara sett några avsnitt ännu, men jag är ganska hooked redan. Blanda gamla Acke-serier med Veronica Mars med Twin Peaks med Mean Girls och du kommer ganska nära Riverdale. Älska high school-serier!!!!!

kattarshians fb

Alltså det här <3333333333 Keeping up with the Kattarshians är en isländsk sida där du kan följa fyra kattungar som bor i ett dockhus - dygnet runt! Det här är i samarbete med ett katthem och veterinär och allt, so no worries, katterna mår bra.

jenslekmanlifewillseeyounowalbumart

Jens Lekmans nya skiva kom i fredags och den är poppig och glad. Och bra! Finns på Spotty HÄR

16930346 10154543758424107 297416066 o

Det här är det godaste som finns just nu. Rostat bröd med färskost (utan smak, obs!!!) och paprika och svartpeppar. Ni kommer aldrig få ett bättre recept på den här bloggen.

Zorro xxlarge trans++4lMTfMic4wNq3fMlDKM2H0FeaJzcGHI4CIwA2J 3SzI

Jag tycker torrt elaka människor är jeteroliga, därför tycker jag att Noel Gallagher är jetejeterolig. HÄR är några av hans bästa förolämpningar i ett behändigt blädderformat. Den ovan handlar om Jack White. "Zorro on doughnuts", klockrent.

N1241D0BH A112

Nike har släppt en plus size-kollektion! Träningskläder är typ det nummer ett svåraste att hitta som fet så den här nyheten gjorde mig så hääääääär glad. Märkligt att det samma samhälle som ständigt, ständigt är "orolig" för din hälsa som tjock inte skapar kläder för dig att träna i. Kläderna finns hur som helst bland annat på Zalando.

Tack å hej!!!