Motvikt; bra skit

IMG_2772

Mina Air Max. SORI att jag jåmar om dem, men det är de bästa som hänt mina fötter i år. Och så är det bra att jag är vuxen och kan lämna mina skor så här varje dag när jag kommer hem utan att någon ropar "har du dött ifrån dem?". Den här bilden är alltså inte fixad, utan jag tog tydligen av mig skorna mitt i ett steg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alla fina feministbloggare som ORKAR. Typ Genusfotografen, kan nån ge honom nåt pris? (Och sen göra American Apparel olagligt. Det gör det inte okej med porrannonser och sexuellt utnyttjande bara för att det är sweat-shop free kläder.) Linnea, undersköna, underbara, vis-som-en-uggla Linnea. Hej Blekk som alltid ger mig aha-upplevelser. Och alla andra förstås.  Feminism är det bästa som finns och en av de få grejer som kan ingjuta hopp i mig när världen ser ut som en möglig bajskorv.

2498176_SVTF-FULLPATTE

Speaking of feminism; Full patte är så sjukt vulgärt och roligt. Se det!

Vagabond-shoes-Erie-383-(Rose-Gold)-010604

De här guldiga läckerbitarna från Vagabond som jag hade tänkt skulle bli mina officiella sommarskor. Så fort jag har cash ska jag köpa dem. Man kan ju tyvärr inte gå i sneakers hela sommaren 8pga fotsvett alltså, inte nåt fashionstatement).

tumblr_m83pd10cZT1rnzfc4o1_500

Tekla, Malin och Sanni som sprang till K-market imorse och köpte tamponger åt mig i min stund av nöd. Parentes ett: jag använder menskopp i vanliga fall men hade förstås inte med den. Parentes två: Hittade ingen bild på de tre kultisarna tillsammans, så tre kattungar i en jätte-tekopp (obs! små saker i stora saker= gull) får representera hur gulliga de är.

http://www.youtube.com/watch?v=eKIzxQftnx8

Och sist och kanske störst, Angel Olsen. Love her.

Nu ska jag handla mat. Jag är typ sugen på friterad choklad med chips och glass-bearnaisesås. Undrar om de har det på Korvgörans.