Saker, saker

image

Hej och hallå. Ville bara visa lite grejer jag köpt på senast. Den här affischen med sjömännen och deras lilla skeppskatt (som knappt syns men den är där i mitten) är från stadsmuséet. Fast jag har inte köpt den, jag fick den av Minerva, efter att jag uttryckt beundran inför den.

image

Jag och Pär blev med plättpanna förra veckan. Den uppmärksamma läsaren kanske minns att jag köpte ett våffeljärn med en annan man (Nikko) i somras, men jag kan berätta att jag tycker man behöver både plättpanna, våffeljärn och flera olikaxmän i livet. Hur som helst, nu kan jag äntligen steka miniplättar! Och ännu bättre - äta miniplättar. Vi kom överens om att det är mycket roligare att äta små plättar än stora.

image

Lite grönväxter jag köpte efter att ha konstaterat att åtminstone tre av mina tidigare krukväxter nu måste räknas som kliniskt döda. Så hej aloe vera, elefantöron (man håller väl koll på trendväxterna i bloggvärlden) och en skitfin kaktus. Hoppas de lever en stund i alla fall.

image

Loppisfyndade Adidas-sneakers, känns och ser ganska oanvända ut och kom in i mitt liv igår för två usliga euro. Jag har lite halvhjärtat sökt efter ett par helsvarta, enkla sneakers så blev ganska lycklig när jag hittade de här igår.

Ja, det var väl det. Annars har jag fortfarande Cari från Pittsburgh här på besök. Vi pratar mest kulturskillnader och äter goda saker. Det är fint.